Sindikasi

Pasar Produk Terapi Suhu Lokal Diproyeksikan bakal tuwuh CAGR 6.0% sajrone Prakiraan 2022 - 2030

Aplikasi sing saya tambah akeh ing perawatan kesehatan, ditambah karo pertumbuhan sektor manufaktur global lan kabijakan pamrentah sing nguntungake, ngasilake kesempatan wutah sing nguntungake, utamane ing ekonomi berkembang ing Asia lan Amerika Latin. Uga, aplikasi terapeutik sing ditujokake kanggo pangguna geriatrik bakal ndhukung prospek pertumbuhan jangka panjang.

Wawasan Pasar Masa Depan, ing panalitene wis ngira pasar bakal munggah ing CAGR 6% antarane 2022 lan 2030. Pemain pasar sing operasi ing industri ngarahake pangembangan dandan produk liwat teknologi novel saliyane kolaborasi industri lan ekspansi kapasitas supaya tetep maju. karo owah-owahan kabutuhan industri.

Pasar wis nyekseni ekspansi sing akeh ing taun-taun pungkasan, kanthi akses sing luwih apik menyang layanan kesehatan kanggo terapi ciloko lan nyeri. Popularitas sing luwih dhuwur saka perawatan non-bedah, tanpa obat-obatan kanggo ciloko fisik lan penyakit kronis kayata arthritis lan osteoporosis, wis didorong kanthi nyuda risiko efek samping, lan gampang aplikasi.

Entuk Salinan Contoh Laporan:

 https://www.futuremarketinsights.com/reports/sample/rep-gb-5053

Terapi suhu lokal mbantu ningkatake aliran getih lan oksigen. Inovasi kayata gelombang mikro lan produk listrik nyedhiyakake khasiat sing luwih dhuwur lan entuk manfaat saka aplikasi sing luwih akeh. Kacilakan dalan sing mundhak, lan ciloko olahraga nyebabake balung lan tendon pecah, galur, lan sprains, sing ningkatake permintaan pasar sakabèhé. Ing sisih liya, alternatif kayata bungkus sing bisa digunakake maneh lan obat herbal bisa mbatesi wutah.

Dampak COVID-19 ing Pasar Produk Terapi Suhu Lokal

Virus covid-19, sing nyebabake gangguan pernapasan akut ditemokake sensitif marang panas. Akibate, panggunaan suhu sing luwih dhuwur sing bisa ditoleransi kanggo awak manungsa wis ditemokake efektif kanggo ngrusak lan mateni tutup lipid virus kasebut. Faktor iki samesthine duwe pengaruh positif ing pasar produk terapi suhu lokal kanggo nyedhiyakake relief jangka pendek pasien.

Ing sisih liya, watesan sing ditindakake dening pamrentah babagan prosedur medis elektif sajrone krisis kasebut bisa uga nyebabake penjualan jangka pendek. Kajaba iku, pandemi wis kena pengaruh perawatan bayi neonatal, kanthi pasien pediatrik lan bayi sing isih bayi duwe risiko infeksi sing luwih dhuwur, sing nyebabake standar tes lan perawatan, sing bisa ndhukung pertumbuhan pasar sajrone pandemi.

Nyuwun TOC Lengkap Laporan iki kanthi angka: https://www.futuremarketinsights.com/toc/rep-gb-5053

Laporan FMI ing pasar nawakake ringkesan rinci, nyakup dinamika pasar sing penting. Sawetara takeaways utama saka laporan kasebut yaiku:

  • Rumah sakit kanggo hipotermia lan nyeri kronis kanggo populasi diwasa nyebabake wutah sajrone ramalan
  • Aplikasi manajemen nyeri punggung lan dhengkul saya mundhak kanthi panjaluk sing luwih dhuwur saka pangguna geriatrik
  • Amerika Utara dijangkepi bakal tetep dominan, kanthi Amerika Serikat nampilake kesempatan wutah pasar sing nguntungake

Sapa sing menang?

Ing laporan kasebut, Future Market Insights wis nyinaoni macem-macem strategi sing ditindakake dening sawetara perusahaan dominan sing operasi ing pasar produk terapi suhu lokal. Saliyane panggabungan lan akuisisi strategis, perusahaan saya tambah fokus ing pangembangan produk anyar lan ekspansi kapasitas, kanthi integrasi teknologi novel kanggo macem-macem portofolio sing luwih akeh.

Sawetara peserta sing makarya ing pasar produk terapi suhu lokal yaiku Medtronic Plc, Kobayashi Pharmaceutical Co. Inc., Kesehatan Kardinal, Carex Health Breg Inc., Medline Industries Inc., Core Products International Inc., Cincinnati Sub Zero, The Mentholatum Company , BuW Schmidt, Life Wear Technologies, Pic Solution, Advanced Home Care, Rapid Aid, Adroit Medical Systems lan Macon & Company Inc.

Takon Pitakonan Sampeyan Babagan Laporan Iki: 

https://www.futuremarketinsights.com/ask-question/rep-gb-5053

Pasar Produk Terapi Suhu Lokal Miturut KategoriDening Product:

  • Produk Terapi Neonatal Lokal
    • Kasur Warming
    • Penghangat Tumit Bayi
  • Produk Terapi Panas Lokal
    • Botol banyu panas
    • Lampu panas
    • Adus parafin
    • Paket panas gel
    • Others
  • Produk Terapi Dingin Lokal
    • Semprotan vapocoolant
    • Kemul cooling termal
    • Kantong es sing bisa digunakake
    • Paket kadhemen
    • Others

Miturut Area Aplikasi:

  • Neck
  • Pundhak
  • Knee
  • Bali
  • Others

Dening Distribution Channel:

  • Farmasi Rumah Sakit
  • Apotek Eceran
  • Farmasi Online

Dening Wilayah:

  • Amerika Utara
  • Amerika Latin
  • Eropah
  • Asia South
  • Asia Wétan
  • Oceania
  • Timur Tengah & Afrika

Babagan Insight Market Market (FMI)
Wawasan Pasar Masa Depan (organisasi riset pasar sing disertifikasi ESOMAR lan anggota Kamar Dagang Greater New York) menehi wawasan sing jero babagan faktor pamrentahan sing nambah permintaan ing pasar. Iki nyritakake kesempatan sing bakal nyengkuyung tuwuhing pasar ing macem-macem segmen adhedhasar Sumber, Aplikasi, Saluran Penjualan lan Panggunaan Akhir sajrone 10 taun sabanjure.

Hubungi kita:

Wawasan Pasar Mbesuk
Unit No: 1602-006, Jumeirah Bay 2, Plot No: JLT-PH2-X2A

Jumeirah Lakes Towers, Dubai

Uni Emirat Arab

LinkedInTwitterblog



Link sumber

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar