Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airport negara | wilayah Warta cepet Ukraine

London Heathrow ngadhepi kasunyatan atos anyar

  • 5 yuta penumpang lelungan liwat Heathrow ing April, karo lelungan luang outbound lan Brits awis ing voucer travel maskapai nyopir Recovery ing panjaluk penumpang kang samesthine kanggo terus ing saindhenging mangsa panas. Akibaté, kita wis nambah ramalan 2022 saka 45.5 yuta penumpang dadi meh 53 yuta - mundhak 16% saka asumsi sadurunge. 
  • Sanajan tambah akeh penumpang, Heathrow ngirim layanan sing kuat sajrone Paskah - kanthi 97% penumpang liwat keamanan sajrone sepuluh menit dibandhingake karo antrian luwih saka telung jam ing bandara liyane. Kanggo njaga layanan sing dikarepake para penumpang ing musim panas, kita bakal mbukak maneh Terminal 4 ing wulan Juli lan wis ngrekrut nganti 1,000 petugas keamanan anyar. 
  • Perang sing terus-terusan ing Ukraina, biaya bahan bakar sing luwih dhuwur, watesan lelungan sing terus-terusan kanggo pasar-pasar utama kaya Amerika Serikat, lan potensial kanggo varian liyane saka keprihatinan nggawe kahanan sing durung mesthi maju. Bebarengan karo peringatan minggu kepungkur saka Bank of England yen inflasi disetel kanggo ngliwati 10% lan ekonomi Inggris bakal 'mudhun menyang resesi' tegese kita njupuk penilaian sing realistis yen panjaluk lelungan bakal tekan 65% saka tingkat pra-pandemi sakabèhé. kanggo taun
  • Maskapai paling gedhe ing Heathrow, British Airways ngumumake minggu kepungkur manawa ngarepake mung 74% lelungan pra-pandemi taun iki - mung 9% luwih saka ramalan Heathrow sing wis kabukten dadi salah sawijining sing paling akurat ing industri sajrone pandemi. 
  • Heathrow ngarepake bakal tetep rugi sajrone taun iki lan ora ngira bakal mbayar deviden marang para pemegang saham ing 2022. Sawetara maskapai prédhiksi bali menyang bathi ing kuartal iki lan ngarep-arep bakal mbayar maneh dividen minangka asil saka kemampuan kanggo ngisi tarif sing tambah.
  • CAA ana ing tahap pungkasan nyetel biaya bandara Heathrow sajrone limang taun sabanjure. Sampeyan kudu ngarahake nyetel biaya sing bisa menehi investasi sing dikarepake para penumpang kanthi pendanaan pribadi sing terjangkau nalika nahan guncangan sing mesthi bakal teka. Usul kita bakal ngirim lelungan sing gampang, cepet, lan dipercaya sing dikarepake penumpang kanthi rega tiket kurang saka 2%. Kita wis ngusulake pilihan kanggo CAA kanggo ngedhunake biaya kanthi luwih saka £ 8 lan mbayar maneh maskapai penerbangan rebate awis yen luwih akeh wong sing lelungan tinimbang sing dikarepake. Kita nggusah CAA kanthi ati-ati nimbang pendekatan akal sehat iki lan ngindhari rencana kualitas rendah sing ditindakake dening sawetara maskapai sing mung bakal ngasilake antrian sing dawa lan penundaan sing luwih kerep kanggo penumpang.  

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...