Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor Hak-hak manungsa News wong Resorts tanggung jawab Keslametan Pariwisata News Wire Plancongan USA

Los Angeles ora bakal meksa hotel supaya ora duwe omah

Los Angeles ora bakal meksa hotel supaya ora duwe omah
Los Angeles ora bakal meksa hotel supaya ora duwe omah
ditulis dening Harry Johnson

Dewan Kutha Los Angeles nolak proposal kanggo nampung wong sing ora duwe omah bebarengan karo tamu hotel ing kamar kosong hotel kutha

Ing ngadhepi oposisi kuwat saka bisnis cilik kulawarga sing nggawe industri hotel, Dewan Kota Los Angeles milih esuk iki kanggo nolak proposal sing mbutuhake hotel kanggo nggawe kamar kosong kanggo wong sing ora duwe omah.

Langkah kasebut saiki tumuju marang para pamilih ing Nopember kanggo mutusake manawa proposal iki dadi hukum.

Diusulake dening Unite Here Local 11, serikat buruh sing makili buruh perhotelan, langkah kasebut bakal nggawe program kanggo nyelehake individu utawa kulawarga sing ora duwe omah ing kamar tamu hotel sing kosong. Hotel-hotel diwajibake nglaporake menyang Departemen Perumahan babagan jumlah lowongan saben dinane lan nampa voucher saka wong sing ora duwe omah kanggo nginep ing kamar kosong.

Langkah kasebut dikritik kanthi akeh dening para pamilik bisnis cilik iki, sing nyatakake keprihatinan serius babagan diwajibake nyedhiyakake omah kanggo wong sing ora duwe omah bebarengan karo tamu.

Ing rapat kasebut, akeh pengusaha hotel ujar manawa stafe mung ora dilengkapi kanggo nyedhiyakake layanan sosial sing dibutuhake supaya penempatan sementara kasebut sukses. Kanthi ora ana dana kanggo layanan kasebut sing diusulake ing peraturan kasebut, para pengusaha hotel wedi yen kekurangan keahlian manajemen kasus bisa nyebabake kahanan sing ora aman kanggo para pekerja.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

"Sampeyan mbingungake yen Unite Here, sing ngaku nglindhungi anggotane, mimpin langkah iki sing bakal mbebayani safety pekerja," ujare Heather Rozman, Presiden & CEO Asosiasi Hotel Los Angeles. "We are lega yen dewan weruh iki kanggo stunt politik lan njaluk wong-wong mau kanggo tinimbang ngupaya solusi jangka panjang kanggo homelessness sing bener bisa."

Industri hotel, kalebu akeh bisnis cilik sing diduweni kulawarga iki, wis suwe dadi mitra Kutha kanggo ngatasi masalah sing ora duwe omah.

Paling anyar, sawetara hotel kanthi sukarela melu Project Roomkey, sing ngowahi hotel dadi papan perlindungan sing ora duwe omah nalika pandemi. Iki ndeleng langkah anyar iki minangka overreach sing bakal ngrusak bisnis cilik iki amarga isih berjuang pulih saka kerugian drastis saka pandemi.  

Sawise nolak langkah kasebut dening Dewan, peraturan kasebut saiki tumuju marang para pamilih, sing bisa uga ndeleng masalah kasebut ing surat suara ing Maret 2024.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...