Airport Warta cepet USA

Lounge Premium Anyar Ing Bandara Internasional Ontario, California

Bandara Internasional Ontario Kidul California (ONT) ngrayakake peluncuran lounge premium Aspire sing anyar, nyedhiyakake penumpang ing bandara paling cepet ing Amerika kanthi tingkat kenyamanan lan penak anyar.

Loro Lounge Aspire anyar wis dibukak ing Bandara Internasional Ontario Kidul California
Loro Lounge Aspire anyar wis dibukak ing Bandara Internasional Ontario Kidul California

Pejabat kanggo Otoritas Bandara Internasional Ontario (OIAA) lan Swissport International AG resmi mbukak rong Lounge Aspire ONT - siji ing saben rong terminal bandara. Dewan Komisaris OIAA bubar nyetujoni persetujuan karo Swissport kanggo ngoperasikake lounge premium ing merek Aspire Airport Lounges perusahaan. Swissport, kang makaryakke 64 lounges ing 38 bandara donya, ditambahi menyang Amerika Serikat ing Februari karo mbukak lounge mentas dianyaraké ing San Diego.

Lounge bandara premium kabeh-klebu mbukak kanggo kabeh lelungan ONT. Tamu nampa macem-macem saka sudhut fasilitas kalebu pangan lan omben-omben panas lan kadhemen, plush lan sayah lelenggahan karo stopkontak akeh, Wi-Fi-kacepetan dhuwur lan informasi penerbangan munggah-kanggo-the-second.

"We are pleased kanggo welcome Swissport lan Aspire Airport Lounge kanggo Ontario. Lounge premium anyar iki nambah kasenengan lan momentum sing wis dibangun ing ONT lan nuduhake prasetya kita kanggo nyedhiyani pelanggan karo fasilitas paling apik lan pengalaman bisa, "ujare Alan D. Wapner, Presiden Dewan Komisioner OIAA.

"Kita seneng mbukak rong Lounge Aspire anyar ing bandara paling cepet ing Amerika. Bukaan Ontariolounge nandhani tonggak sejarah penting ing perluasan jaringan lounge global kita, "ujare Nick Ames, Kepala Lounge Amerika Utara. "Lounge anyar ing Ontario mbukak kanggo kabeh wong sing lelungan tanpa preduli saka kelas perjalanan utawa maskapai lan nawakake papan khusus kanggo ngendhokke, nyegerake lan ngisi daya sadurunge penerbangan."

Aspire Lounge ing Terminal 2 bakal mbukak saka 5 am - 1 pm lan saka 8 pm - 11 pm (lan nganti 12 am ing Rebo). Lounge ing Terminal 4 bakal mbukak saka 5 am nganti 6 sore saben dina. Lounge mbukak kanggo kabeh penumpang kanggo ragad diakoni saiki $37 saben diwasa.

Kunjungan bisa pre-booked ing www.aspirelounges.com. Kabeh Aspire Lounge nampa macem-macem cara entri, kalebu sing nduweni kertu American Express sing layak, Prioritas Pass lan liya-liyane. Saben Aspire Lounge nawakake diskon tarif "matur nuwun" kanggo personel militer lan darurat, saiki $30 saben wong diwasa.

Bukaan lounge teka nalika ONT terus pulih saka penurunan global ing perjalanan udara sajrone pandemi COVID-19. Wis dadi salah sawijining bandara sing paling cepet pulih ing saindenging jagad, ONT wis ngluwihi volume penumpang pra-pandemi sajrone rong wulan kepungkur.

Babagan Bandara Internasional Ontario
Bandara Internasional Ontario (ONT) minangka bandara sing paling cepet berkembang ing Amerika Serikat, miturut Global Traveller, publikasi utama kanggo frequent fliers. Dumunung ing Kakaisaran Inland, ONT kira-kira 35 mil sisih wétan kutha Los Angeles ing tengah California Kidul. Iki minangka bandara layanan lengkap sing nawakake layanan jet komersial nonstop menyang 33 bandara utama ing AS, Meksiko, Amerika Tengah lan Taiwan.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar