Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis mobil Pelayaran Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Lelungan Rel Resorts Keslametan Blanja Parks tema Pariwisata Wisata transportasi News Wire Plancongan USA

Opsi musim sing murah sing dibutuhake kanggo lelungan Gen Z lan Milenial

Opsi musim sing murah sing dibutuhake kanggo lelungan Gen Z lan Milenial
Opsi musim sing murah sing dibutuhake kanggo lelungan Gen Z lan Milenial
ditulis dening Harry Johnson

Kanthi rong milyar wong sing njupuk liburan ing kisaran umur 25-34 ing 2021, nomer loro paling dhuwur kanggo jumlah sing njupuk liburan, sawise 35-49, perusahaan lelungan lan pariwisata kudu target milenial lan Gen Z kanthi tawaran adoh saka musim panas sing sibuk sing nggawe. regane dhuwit lan pengalaman asli.

Analis industri sing unggul nyathet yen faktor kontribusi sing signifikan kenapa akeh sing njupuk liburan ing kisaran umur 25-34 yaiku kemampuan kanggo lelungan sajrone wektu sing ora sibuk. Akeh enom lelungan milenial lan Gen Z ora duwe anak utawa tanggung jawab utama babagan kewajiban pekerjaan lan finansial.

Kanthi prices kanggo penerbangan lan akomodasi sing paling murah ing wektu kurang dikarepake, akeh lelungan enom ing Eropah, contone, bakal kerep preian internasional ing Maret utawa November. Yen operator murah (LCC) lan panyedhiya akomodasi budget nawakake rega paling murah, bisa uga lelungan luwih saka sapisan ing wektu sing ora ana puncak ing taun sing padha.

Lelungan sing ora ana puncak uga bisa menehi tingkat keaslian lan personalisasi sing luwih dhuwur. Miturut Survei Konsumen Q1 2021, 27% saka Gen Z lan 26% saka milenial nyatakake yen dheweke 'tansah' dipengaruhi dening carane produk utawa layanan cocog karo kabutuhan lan pribadine. Iki minangka rong persentase paling dhuwur yen dibandhingake karo klompok umur sing isih nanggapi pitakonan iki.

Sajrone sasi pariwisata puncak ing tujuan sing wis ditemtokake, jumlah pengunjung bakal luwih akeh tinimbang jumlah penduduk lokal, lan kabeh aspek infrastruktur pariwisata bakal rame. Ing sasi sing ora ana puncak, lelungan luwih seneng interaksi sing migunani karo warga lokal lan ngalami atraksi budaya lan alam kanthi cara sing luwih intim amarga kurang rame. Iki ngidini pengalaman sakabèhé sing luwih apik lan persepsi sing luwih positif babagan tujuan.

Minangka tujuan lan perusahaan lelungan terus pulih saka pandemi, wong sing luwih enom sing bisa lelungan luwih gampang ing wulan-wulan sing ora sibuk kudu ditargetake kanthi biaya murah lan pengalaman asli. Iki bakal nyuda pengaruh musiman lan nambah penghasilan.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar