Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport Austria aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Pariwisata Eropa Pariwisata Eropa Jerman Investment News wong Mbangun maneh Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Lufthansa bali ireng karo € 393 yuta MediaWiki

Lufthansa bali ing ireng karo 393 yuta euro ing MediaWiki
Lufthansa bali ing ireng karo 393 yuta euro ing MediaWiki
ditulis dening Harry Johnson

Grup Lufthansa ngasilake 8.5 milyar euro ing kuartal kaping pindho, meh kaping telu tinimbang ing periode sing padha taun kepungkur.

Lufthansa Group nglaporake bathi operasi 393 yuta euro lan nyetel arus kas gratis 2.1 milyar euro ing kuartal kaping pindho 2022.

Carsten Spohr, CEO Deutsche Lufthansa AG, ngandika:

"The Klompok Lufthansa wis maneh ing ireng. Iki minangka asil sing kuat sawise setengah taun sing nantang kanggo para tamu nanging uga kanggo karyawan. Ing saindenging jagad, industri penerbangan wis tekan watesan operasional. Nanging, kita optimis babagan masa depan. Bebarengan, kita wis ngarahake perusahaan liwat pandemi lan kanthi mangkono liwat krisis finansial paling abot ing sejarah kita. Saiki kita kudu terus stabil operasi penerbangan kita. Kanggo tujuan iki, kita wis nindakake pirang-pirang langkah lan sukses ditindakake. Kajaba iku, kita nindakake kabeh kanthi kekuwatan kanggo nggedhekake posisi premium maskapai maneh lan kanthi mangkono bisa nyukupi panjaluk para pelanggan lan uga standar kita dhewe. Kita pengin lan bakal terus nguatake posisi kita minangka nomer 1 ing Eropa lan kanthi mangkono njaga papan kita ing liga ndhuwur global industri kita. Saliyane ngasilake bathi, produk paling dhuwur kanggo para pelanggan lan prospek karyawan saiki dadi prioritas utama.


Result

Grup ngasilake bathi operasi 393 yuta euro ing kuartal kaping pindho. Ing periode taun sadurunge, Adjusted EBIT isih cetha negatif ing -827 yuta euro. Margin EBIT sing Disetel mundhak dadi 4.6 persen (taun sadurunge: -25.8 persen). Pendapatan net tambah akeh nganti 259 yuta euro (taun sadurunge: -756 yuta euro).

Perusahaan ngasilake 8.5 milyar euro ing kuartal kaping pindho, meh kaping telu luwih saka ing periode sing padha taun kepungkur (taun sadurunge: 3.2 milyar euro). 

Kanggo setengah taun pisanan 2022, Grup nyathet EBIT sing Disetel -198 yuta euro (taun sadurunge: -1.9 milyar euro). Margin EBIT sing Disetel gunggunge -1.4 persen ing separo pisanan taun (taun sadurunge: -32.5 persen). Penjualan tambah akeh dibandhingake karo nem wulan pisanan 2021 dadi 13.8 milyar euro (taun sadurunge: 5.8 milyar euro).

Tambah ing asil lan faktor mbukak dhuwur kanggo maskapai penumpang

Jumlah penumpang ing pesawat Passenger Airlines luwih saka quadrupled ing setengah taun pisanan dibandhingake karo periode sing padha taun kepungkur. Umumé, maskapai penerbangan ing Grup Lufthansa nampani 42 yuta wong sing lelungan ing pesawat antarane Januari lan Juni (taun sadurunge: 10 yuta). Ing kuartal kaping pindho, 29 yuta penumpang mabur karo maskapai Grup (taun sadurunge: 7 yuta).

Perusahaan terus nggedhekake kapasitas sing ditawakake selaras karo permintaan sing terus-terusan sajrone separo pisanan taun. Ing separo pisanan 2022, kapasitas sing ditawakake rata-rata 66 persen saka tingkat pra-krisis. Ndelok kuartal kaping pindho kanthi sepi, kapasitas sing ditawakake udakara udakara 74 persen saka tingkat pra-krisis.

Perkembangan positif saka asil lan faktor muatan kursi ing kuartal kaping pindho kudu disorot. Ngasilake apik banget ing kuartal kanthi rata-rata 24 persen dibandhingake taun sadurunge. Dheweke uga mundhak 10 persen dibandhingake taun sadurunge krisis 2019. 

Senadyan tingkat rega sing luwih dhuwur, penerbangan Lufthansa Group nduweni faktor muatan rata-rata 80 persen ing kuartal kaping pindho. Angka iki meh padha karo sadurunge pandemi Corona (2019: 83 persen). Ing kelas premium, faktor beban 80 persen ing kuartal kaping pindho malah ngluwihi angka kanggo 2019 (2019: 76 persen), didorong dening panjaluk premium sing terus-terusan ing antarane lelungan pribadi lan nomer pesenan sing mundhak ing antarane para pelancong bisnis. 

Thanks kanggo manajemen biaya sing terus-terusan lan konsisten lan ekspansi kapasitas penerbangan, biaya unit ing maskapai penumpang mudhun 33 persen ing kuartal kaping pindho dibandhingake karo periode sing padha taun kepungkur. Dheweke tetep 8.5 persen ing ndhuwur tingkat pra-krisis, amarga tawaran sing isih suda. 

EBIT sing diatur ing maskapai penumpang saya tambah akeh ing kuartal kaping pindho dadi -86 yuta euro (taun sadurunge: -1.2 milyar euro). Antarane April lan Juni, asil iki dibebani 158 yuta euro saka biaya irregularity ing hubungan kanggo gangguan ing operasi pesawat. Ing separo pisanan taun, EBIT sing disetel ing segmen Passenger Airlines gunggunge -1.2 milyar euro (taun sadurunge: -2.6 milyar euro). 

Asil positif ing SWISS pantes disebutake khusus. Maskapai paling gedhe ing Swiss ngasilake bathi operasi 45 yuta euro ing setengah taun pisanan (taun sadurunge: -383 yuta euro). Ing kuartal kaping pindho, EBIT sing Disetel yaiku 107 yuta euro (taun sadurunge: -172 yuta euro). SWISS entuk manfaat ing ndhuwur kabeh saka panjaluk pesenan sing kuat digabungake karo keuntungan bathi minangka asil saka restrukturisasi sing sukses. 

Lufthansa Cargo isih ana ing level rekor, Lufthansa Technik lan LSG kanthi asil positif

Asil ing segmen bisnis logistik tetep ing tingkat rekor. Panjaluk kanggo kapasitas kargo isih dhuwur, uga amarga ana gangguan ing angkutan laut.

Akibaté, asil rata-rata ing industri angkutan udara tetep luwih dhuwur tinimbang tingkat pra-krisis. Lufthansa Cargo entuk manfaat saka iki uga ing kuartal kaping pindho. EBIT sing disetel mundhak 48 persen dibandhingake karo periode sing padha taun kepungkur, dadi 482 yuta euro (taun sadurunge: 326 yuta euro). Ing setengah taun pisanan perusahaan entuk rekor anyar EBIT Disesuaikan 977 yuta euro (taun sadurunge: 641 yuta euro).

Ing kuartal kaping pindho taun 2022 Lufthansa Technik entuk manfaat saka pemulihan lalu lintas udhara global lan nambah panjaluk layanan pangopènan lan ndandani saka maskapai. 

Lufthansa Technik ngasilake EBIT sing disetel 100 yuta euro ing kuartal kaping pindho (taun sadurunge: 90 yuta euro). Kanggo setengah taun pisanan, perusahaan ngasilake EBIT Adjusted 220 yuta euro (taun sadurunge: 135 yuta euro). 

Grup LSG entuk manfaat utamane saka wutah revenue ing Amerika Utara lan Amerika Latin sajrone laporan kasebut. Senadyan penghentian hibah miturut Undhang-undhang Peduli AS, klompok LSG ngasilake EBIT Adjusted positif 1 yuta euro (periode sing padha taun kepungkur: 27 yuta euro). Kanggo setengah taun pisanan, Adjusted EBIT ambruk dadi -13 yuta euro (periode sing padha taun kepungkur: 19 yuta euro).

Arus kas gratis sing dicocogake kuwat, likuiditas tambah akeh 

Sajrone separo pisanan taun, jumlah pesenan saya tambah akeh. Amarga iki tingkat dhuwur saka pesenan anyar lan dandan struktural ing Manajemen ibukutha kerja, Ngartekno positif Ngatur aliran awis free 2.1 milyar euro kui ing waktu kapindho (taun sadurunge: 382 yuta euro). Ing separo pisanan taun, arus kas gratis sing Disesuaiake gunggunge 2.9 milyar euro (taun sadurunge: -571 yuta euro).

Utang net mudhun nganti 6.4 milyar euro ing tanggal 30 Juni 2022 (31 Desember 2021: 9.0 milyar euro).

Ing pungkasan Juni 2022, likuiditas kasedhiya perusahaan udakara 11.4 milyar euro (31 Desember 2021: 9.4 milyar euro). Likuiditas kanthi mangkono tetep ngluwihi target koridor 6 nganti 8 milyar euro. 

Amarga kenaikan tarif diskon, tanggung jawab pensiun net Lufthansa Group wis mudhun udakara 60 persen wiwit pungkasan taun kepungkur lan saiki udakara udakara 2.8 milyar euro (31 Desember 2021: 6.5 milyar euro). Iki langsung nambah ekuitas neraca, sing gunggunge 7.9 milyar euro ing pungkasan setengah taun pisanan (31 Desember 2021: 4.5 milyar). Rasio ekuitas mundhak nganti udakara 17 persen (31 Desember 2021: 10.6 persen). 

Remco Steenbergen, Chief Financial Officer Deutsche Lufthansa AG: 

"Mbalik menyang bathi ing seprapat sing ditandhani uga dening kahanan sing durung mesthi geopolitik lan kenaikan rega minyak minangka prestasi utama. Iki nuduhake manawa kita maju kanthi apik kanggo pulih saka akibat finansial saka krisis Corona. Sanajan sawise mbayar maneh bantuan negara taun kepungkur, tujuane tetep kanggo ngiyatake neraca kanthi basis sing lestari. Kanthi aliran awis gratis meh 3 milyar euro, kita sukses banget ing babagan iki ing separo pisanan taun. Uga ing taun lengkap 2022, amarga asil sing diarepake kanggo asil positif, manajemen modal kerja sing ketat lan kegiatan investasi sing disiplin, kita prédhiksi aliran awis gratis sing wis diatur kanthi positif lan kanthi mangkono nyuda utang net dibandhingake taun sadurunge.


Lufthansa Group njupuk luwih akeh staf

Ing latar mburi mundhak cepet ing lalu lintas udhara donya, Lufthansa Group sepisan maneh recruiting Staff. Ing setengah taun kapindho 2022, perusahaan bakal nyewa udakara 5,000 karyawan anyar, selaras karo rencana ramp-up Grup nalika isih njamin asil produktivitas sing lestari.

Akèh-akèhé saka hire anyar related kanggo nyetel tingkat Staff ing operasi kanggo expansion saka jadwal pesawat. Wilayah utama ing babagan iki yaiku kokpit lan kabin Eurowings lan Eurowings Discover, personel darat ing bandara, buruh ing Lufthansa Technik lan staf katering ing LSG. Jumlah karyawan anyar sing padha direncanakake ing 2023.

SBTi validasi target iklim Grup Lufthansa 

Grup Lufthansa wis nyetel target perlindungan iklim sing ambisius lan duwe tujuan kanggo nggayuh keseimbangan CO₂ netral ing taun 2050. Wis ing taun 2030, grup penerbangan pengin nyuda setengah emisi CO₂ net dibandhingake karo 2019. Kanggo tujuan iki, Grup Lufthansa ngupayakake kanthi jelas. path abang ditetepake. Iki saiki wis kasil divalidasi dening sing disebut "Science Based Target Initiative" (SBTi). Iki ndadekake Grup Lufthansa dadi klompok penerbangan pertama ing Eropa kanthi target pengurangan CO₂ adhedhasar ilmiah selaras karo tujuan Perjanjian Iklim Paris taun 2015.

Wiwit 2 Agustus, Grup Lufthansa wis nyoba sing diarani Green Fares ing Skandinavia. Kanggo penerbangan saka Norwegia, Swedia lan Denmark, pelanggan saiki bisa tuku tiket pesawat ing kaca pesenan maskapai sing wis nyakup kompensasi CO₂ lengkap liwat bahan bakar penerbangan sing lestari lan proyek perlindungan iklim sing disertifikasi. Iki nggawe mabur sing netral CO₂ luwih gampang. Grup Lufthansa minangka perusahaan penerbangan internasional pisanan ing donya kanthi tawaran kaya iki.


Outlook 

Grup Lufthansa ngarepake panjaluk tiket tetep dhuwur sajrone pirang-pirang wulan ing taun - kepinginan wong kanggo lelungan terus tanpa wates. Reservasi kanggo wulan Agustus nganti Desember 2022 saiki rata-rata 83 persen saka tingkat pra-krisis. 

Senadyan perlu sawetara pembatalan penerbangan kanggo nyetabilake operasi, perusahaan bakal terus nggedhekake kapasitas selaras karo panjaluk lan rencana kanggo nawakake udakara 80 persen saka kapasitas pra-krisis ing kuartal kaping telu 2022. Iki samesthine bakal ngasilake luwih akeh. Tambah pinunjul ing EBIT Diatur ing waktu katelu dibandhingake waktu liya, utamané amarga asil dandan terus ing asil Lufthansa Group Passenger Airlines.

Kanggo taun lengkap 2022, Grup Lufthansa ngarepake kapasitas sing ditawakake ing maskapai penumpang rata-rata udakara 75 persen. Sanajan terus-terusan kahanan sing durung mesthi babagan perkembangan ekonomi lan geopolitik global lan kemajuan pandemi Corona, Grup kasebut nemtokake prospek lan saiki ngarepake EBIT sing Disetel luwih saka 500 yuta euro kanggo taun lengkap 2022. Ramalan iki cocog karo pangarepan pasar saiki. . Grup Lufthansa uga ngarepake aliran awis gratis sing wis diatur kanthi positif sajrone setaun. Pengeluaran ibukutha net kira-kira udakara 2.5 milyar.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...