Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Investment News wong Blanja Sustainable Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Lufthansa Group tuku pesawat Boeing 777-8 lan 787 anyar

Lufthansa Group tuku pesawat Boeing 777-8 lan 787 anyar
ditulis dening Harry Johnson

Grup Lufthansa tuku pesawat jarak jauh sing luwih canggih. Dewan Eksekutif mutusake kanggo tuku:

- pitung pesawat penumpang jarak jauh Boeing 787-9

- telung pesawat kargo Boeing 777F (teknologi saiki)

- pitung pesawat kargo Boeing 777-8F (teknologi anyar)

Kajaba iku, sewa kanggo rong pesawat kargo Boeing 777F (teknologi saiki), sing mlaku nganti 2024, bakal ditambah.

Dewan Pengawas nyetujoni akuisisi lan ekstensi sewa dina iki.

Kompensasi pesawat penumpang Boeing 787-9 ditundha 777-9

Pitu pesawat penumpang 787-9 sing irit banget lan irit bahan bakar dimaksudake kanggo ngisi kesenjangan kapasitas sing digawe dening pangiriman telat saka Boeing 777-9 (asline dijadwalake kanggo pangiriman ing 2023, saiki menehi saran ing 2025). Lufthansa bakal nampa pesawat kasebut, sing asline ditujokake kanggo maskapai liyane, ing 2025 lan 2026. Ing wektu sing padha, tanggal pangiriman kanggo Boeing 787-9 sing wis dipesen saka Boeing bakal direvisi lan, ing sawetara kasus, diterusake menyang 2023. lan 2024.

Boeing 777F Freighter nganggep pangembangan pasar jangka pendek

Panjaluk kargo udara tetep dhuwur. Rantai pasokan global terus kaganggu. Kanggo luwih nggedhekake kesempatan pasar sing nguntungake banget ing segmen bisnis iki, Klompok Lufthansa tuku telung kapal kargo Boeing 777F tambahan. Siji kapal kargo, sing saiki wis mabur menyang maskapai liya, bakal ditugasake maneh menyang Lufthansa Cargo ing sawetara minggu sing bakal teka. Loro pesawat anyar bakal ngetutake mengko. Kajaba iku, kakontrak kanggo rong 777F sing disewakake bakal ditambah. 

Kargo Boeing 777-8F wiwit taun 2027

Minangka salah siji saka pelanggan pisanan Lufthansa Group tuku pitu pesawat kargo Boeing 777-8F state-of-the-art lan efisien. Dheweke adhedhasar teknologi anyar Boeing 777X. Pesawat pisanan bakal dikirim wiwit taun 2027.

Carsten Spohr, CEO Deutsche Lufthansa AG, ngandika:

"Kita terus nandur modal ing pesawat sing luwih irit bahan bakar, luwih tenang lan luwih ekonomis sing ngetokake CO2. Iki ngidini kita nyopir modernisasi armada. Kanthi tuku pesawat paling canggih iki, kita maneh nggarisake kemampuan Lufthansa Group kanggo nandur modal lan mbentuk masa depan. Sepisan maneh, kita maneh njupuk inisiatif lan ngembangake peran kepemimpinan uga tanggung jawab kanggo lingkungan - kanthi produk premium kanggo para pelanggan lan armada sing lestari.

Kanthi pesawat jarak jauh Boeing anyar, Grup Lufthansa bakal terus modernisasi armada kanthi pesawat ing antarane pesawat jarak jauh sing paling irit bahan bakar lan lestari ing kelase. Pesawat penumpang Boeing 787-9 ngonsumsi minyak tanah udakara 25 persen luwih murah tinimbang sing sadurunge, kapal kargo 777-8F meh 15 persen kurang minyak tanah. Kaloro pesawat kasebut bakal duwe efek sing padha karo jejak karbon.

Kalebu langkah-langkah sing ditanggulangi dina iki, Grup ngarepake pangeluaran kapital net sekitar 2.5 milyar euro ing 2022. Pengeluaran ibukutha net taunan uga kira-kira 2.5 milyar euro nganti 2024. Grup ngarepake keuntungan biaya sing ana gandhengane karo modernisasi armada kanggo nyopir. pencapaian target kanggo nggayuh margin EBIT sing Disetel paling ora 8% lan pengembalian modal sing digunakake (ROCE sing Disetel) paling ora 10% ing taun 2024.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...