Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Investment News wong tanggung jawab Keslametan Sustainable Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Lufthansa lan Shell partner ing bahan bakar penerbangan sustainable 

Lufthansa lan Shell partner ing bahan bakar penerbangan sustainable
Lufthansa lan Shell partner ing bahan bakar penerbangan sustainable 
ditulis dening Harry Johnson

Memorandum of Understanding kanggo nyedhiyakake Sustainable Aviation Fuel (SAF) kanthi volume nganti 1.8 yuta metrik ton kanggo taun 2024-2030

Shell International Petroleum Co Ltd lan Grup Lufthansa wis nandatangani Memorandum of Understanding (MoU) kanggo njelajah pasokan SAF ing bandara ing saindenging jagad. Pihak-pihak kasebut arep setuju kontrak kanggo total volume pasokan nganti 1.8 yuta metrik ton SAF wiwit taun 2024, sajrone pitung taun. Persetujuan kasebut bakal dadi salah sawijining kerjasama SAF komersial sing paling penting ing sektor penerbangan, uga komitmen SAF paling gedhe saka loro perusahaan nganti saiki.

Kerjasama kasebut bakal ngidini Grup Lufthansa ningkatake kasedhiyan, ramp-up pasar lan nggunakake SAF minangka unsur penting kanggo CO.2 -masa depan netral aviation. Grup Lufthansa wis dadi pelanggan SAF paling gedhe ing Eropa lan duwe tujuan kanggo tetep dadi salah sawijining klompok maskapai penerbangan utama ing donya babagan panggunaan minyak tanah sing lestari. MoU dibangun ing ShellAmbisi kanggo duwe paling ora sepuluh persen saka dodolan bahan bakar penerbangan global minangka SAF ing taun 2030.

SAF - bahan bakar penerbangan sing lestari

SAF minangka bahan bakar penerbangan sing diprodhuksi tanpa nggunakake sumber energi fosil, kayata minyak mentah utawa gas alam, lan nuduhake irit CO.2 dibandhingake karo kerosene konvensional. Ana macem-macem proses produksi lan macem-macem bahan baku kasedhiya minangka sumber energi. Generasi SAF saiki, sing ngirit 80 persen CO2 dibandhingake karo kerosene konvensional, utamané diprodhuksi saka residu biogenik, contone saka lenga masak bekas. Ing jangka panjang, SAF bisa ngaktifake penerbangan netral CO2.

Grup Lufthansa wis melu riset SAF nganti pirang-pirang taun, wis nggawe jaringan kemitraan sing ekstensif lan ngupayakake introduksi bahan bakar penerbangan generasi sabanjure sing lestari. Fokus khusus dilebokake ing teknologi daya-menyang-cair lan srengenge-menyang-cair, sing nggunakake energi sing bisa dianyari utawa energi termal surya minangka operator energi.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Kanthi nggunakake SAF, pelanggan saka Lufthansa Grup wis bisa mabur CO2 -netral dina iki. Kajaba iku, dheweke bisa nyathet CO suda2 emisi karo sertifikat sing diaudit lan duwe CO2 tabungan aken kanggo CO individu2 keseimbangan.

Strategi sing jelas kanggo masa depan sing lestari Grup Lufthansa nanggung tanggung jawab kanggo perlindungan iklim sing efektif kanthi dalan sing jelas menyang CO2 neutrality: Ing 2030, CO net perusahaan dhewe2 emisi bakal dikurangi setengah dibandhingake karo 2019, lan ing taun 2050, Grup Lufthansa pengin entuk CO netral2 imbangan. Kanggo tujuan iki, perusahaan gumantung marang modernisasi armada sing cepet, optimasi terus-terusan operasi penerbangan, panggunaan bahan bakar penerbangan sing lestari lan tawaran inovatif kanggo para pelanggan kanggo nggawe CO penerbangan.2 -netral.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...