Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman News wong tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Lufthansa mbatalake atusan penerbangan Frankfurt lan Munich sesuk

Lufthansa mbatalake penerbangan Frankfurt lan Munich sesuk
Lufthansa mbatalake penerbangan Frankfurt lan Munich sesuk
ditulis dening Harry Johnson

Lufthansa kudu mbatalake meh kabeh program penerbangan ing hub ing Frankfurt lan Munich kanggo Rebo

Pemogokan peringatan sing diumumake dening serikat pekerja ver.di nduwe pengaruh operasional sing gedhe ing tengah musim perjalanan puncak. Lufthansa kudu mbatalake meh kabeh program penerbangan ing hub ing Frankfurt lan Munich kanggo Rebo.

Ngarepake akhir minggu sing bakal teka, wiwitan musim liburan ing Bavaria lan Baden-Württemberg, Lufthansa makarya kanthi cepet supaya operasi penerbangan bali normal kanthi cepet. Nanging, efek saka serangan kasebut bisa uga nyebabake pembatalan penerbangan individu utawa telat ing dina Kamis lan Jumuah.

In Frankfurt, total 678 penerbangan kudu dibatalake, kalebu 32 dina iki (Selasa) lan 646 dina Rebo. Iki samesthine bakal mengaruhi 92,000 penumpang.

Ing hub Munich, total 345 penerbangan kudu dibatalake, 15 wis dina iki (Selasa) lan 330 dina Rebo. Dikarepake 42,000 penumpang bakal kena pengaruh.

Penumpang sing kena pengaruh pembatalan bakal dilaporake langsung dina iki lan dipesen maneh ing penerbangan alternatif yen bisa. Nanging, kapasitas sing kasedhiya kanggo iki winates banget.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Michael Niggemann, Kepala Pegawai Sumber Daya Manusia lan Direktur Tenaga Kerja Deutsche Lufthansa AG, ujar: "Eskalasi awal babak tawar kolektif sing sadurunge konstruktif nyebabake karusakan gedhe. Iki mengaruhi penumpang utamane, sing kena pengaruh nalika musim lelungan. Lan iki nyebabake beban tambahan kanggo karyawan ing tahap sing wis angel kanggo lalu lintas udhara. Ing tampilan saka tawaran dhuwur kita karo mundhak mbayar banget substansial liwat 12 sasi sabanjuré luwih saka 10 persen luwih ing kelompok mbayar nganti 3,000 euro saben wulan gaji dhasar lan 6 persen nambah kanggo saben wulan pituwas dhasar saka 6,500 euro, iki dadi- disebut serangan peringatan ana ing tengah-tengah musim lelungan musim panas sing ora cocog maneh.

Serangan sing diumumake dening serikat pekerja ver.di kanggo Rebo wis ngrusak rencana perjalanan meh 7,500 penumpang dina Selasa.

Ing dina sadurunge serangan nyata, Lufthansa kudu mbatalake total udakara 45 penerbangan ing Munich lan Frankfurt.

Contone, tamu Lufthansa ora bisa mabur menyang Munich dina iki kaya sing direncanakake saka kutha-kutha ing ngisor iki: Bangkok, Singapura, Boston, Denver, New York, Chicago, Los Angeles, San Francisco, utawa Seoul (antarane akeh liyane).

Akeh penumpang uga ora bisa numpak penerbangan menyang Frankfurt kaya sing direncanakake. Sambungan saka kutha-kutha ing ngisor iki, antara liya, kudu dibatalake: Buenos Aires, Johannesburg, Miami utawa New-Delhi.

Penerbangan jarak adoh kabeh meh dipesen.

Iki tegese serangan wis mengaruhi tamu sing biasane ndharat ing Munich utawa Frankfurt sesuk. Lufthansa saiki kerja keras kanggo mulihake operasi penerbangan dadi normal amarga preian bakal diwiwiti ing Bavaria lan Baden-Württemberg.

Antarane liyane, Group wis presented paket karo komponen ing ngisor iki. Wiwit 1 Juli 2022, kanthi jangka wektu 18 sasi, saben karyawan kudu:

  • Tambah gaji pokok 150 euro saben wulan wiwit 1 Juli 2022,
  • Tambah gaji dhasar luwih saka 100 euro saben wulan wiwit 1 Januari 2023,
  • Tambah rong persen kompensasi ing 1 Juli 2023, yen pangentukan Grup positif (dianggap ing saben kasus kanggo petungan),
  • Komitmen tambahan: kenaikan upah minimum dadi 13 euro saben jam efektif 1 Oktober 2022.

Conto mundhak ing ganti rugi dhasar saben wulan (gross) sajrone 12 wulan sabanjure miturut tawaran Lufthansa:

Remunerasi dhasar / wulan: 2,000 EUR / Tambah saben wulan: 295 EUR (+14.8%)

Remunerasi dhasar / wulan: 2,500 EUR / Tambah saben wulan: 305 EUR (+12.2%)

Remunerasi dhasar / wulan: 3,000 EUR / Tambah saben wulan: 315 EUR (+10.5%)

Remunerasi dhasar / wulan: 4,000 EUR / Tambah saben wulan: 335 EUR (+8.4%)

Remunerasi dhasar / wulan: 5,000 EUR / Tambah saben wulan: 355 EUR (+ 7.1%) Remunerasi dhasar / wulan: 6,500 EUR / Tambah saben wulan: 385 EUR (+ 5.9%)

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...