Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman News wong Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Lufthansa ngaktifake maneh Airbus A380

Lufthansa ngaktifake maneh Airbus A380
ditulis dening Harry Johnson

Lufthansa ngaktifake maneh Airbus A380 kanggo nanggepi kenaikan permintaan pelanggan lan pengiriman pesawat sing dipesen sing telat.

Maskapai kasebut ngarepake nggunakake pesawat jarak jauh, sing populer karo para pelanggan lan kru, maneh wiwit musim panas 2023. Perusahaan saiki lagi ngira-ngira jumlah A380 sing bakal diaktivasi maneh lan tujuan sing bakal ditindakake Airbus.

Lufthansa isih duwe 14 Airbus A380, sing saiki diparkir ing Spanyol lan Prancis kanggo jangka panjang sing diarani "panyimpenan jero". Enem pesawat iki wis didol, wolung A380 tetep dadi bagéan saka armada Lufthansa kanggo wektu iki.

Anggota Dewan Eksekutif Deutsche Lufthansa AG uga ngumumake reaktivasi A380 ing surat gabungan kanggo para pelanggan perusahaan: "Ing musim panas 2023, kita ora mung ngarepake sistem transportasi udara sing luwih dipercaya ing saindenging jagad. Kita uga bakal nampani sampeyan maneh ing pesawat Airbus A380. Kita mutusake dina iki kanggo nyelehake A380, sing terus dadi populer, bali menyang layanan ing Lufthansa ing musim panas 2023. Kajaba iku, kita luwih ngiyatake lan modernisasi armada kita kanthi sawetara 50 Airbus A350, Boeing 787 lan Boeing 777 anyar. 9 pesawat jarak jauh lan luwih saka 60 Airbus A320/321 anyar ing telung taun sabanjure.

Airbus A380 minangka pesawat penumpang paling gedhe ing donya: dawane 73 meter lan dhuwure 24 meter lan bisa nampung 509 penumpang ing Lufthansa.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...