Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport Austria aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Investment News wong tanggung jawab Keslametan Sustainable Swiss Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Lufthansa saiki nggabungake opsi mabur sing netral karbon menyang pesenan

Lufthansa saiki nggabungake opsi mabur sing netral karbon menyang pesenan
Lufthansa saiki nggabungake opsi mabur sing netral karbon menyang pesenan
ditulis dening Harry Johnson

Kanthi siji klik, pelanggan Lufthansa saiki bisa kanthi gampang nyuda emisi karbon ing penerbangan. Sawise pilihan pesawat, padha bisa luwih milih salah siji saka telung opsi kanggo fly CO2-netral.

Pilihan pisanan yaiku nggunakake SAF sing saiki diprodhuksi saka sisa bahan biogenik lan langsung nyuda CO2 emisi. Pilihan kapindho yaiku nggunakake proyek offset karbon berkualitas tinggi sing dikelola dening organisasi nirlaba myclimate ing Jerman lan negara liya ing saindenging jagad.

Iki ningkatake perlindungan iklim sing bisa diukur kanthi ora mung nyuda CO2 nanging uga ningkatake kualitas urip lan keanekaragaman hayati sacara lokal. Pilihan katelu minangka kombinasi saka rong pilihan pisanan. Pilihan bisa dipilih nalika pesenan. Pembayaran digawe nalika tuku tiket pesawat, mangkono nggawe CO2- mabur netral kanggo penumpang Ngartekno luwih gampang.

Sajrone kuartal kaping pindho 2022, layanan sing padha uga bakal kasedhiya kanggo maskapai Lufthansa Group liyane: Austrian Airlines, Brussels Airlines lan SWISS. Opsi iki bakal dadi luwih atraktif kanthi menehi status tambahan lan menehi miles.

"Kita terus nandur modal luwih akeh babagan kualitas lan kelestarian penerbangan kita. Kita wis dadi panuku SAF paling gedhe ing Eropa lan nawakake macem-macem cara paling lengkap kanggo mabur CO2- netral. Lan saiki kita wis nggabungake iki menyang proses pesenan. Kita pengin nggawe gampang sabisa kanggo para pelanggan kanggo nyimpen CO2. Wong ora mung pengin mabur lan nemokake luwih akeh babagan jagad iki - dheweke uga pengin nglindhungi. Kita pracaya kanthi cara iki kontribusi penting kanggo nindakake iki bisa digawe. Aku yakin iki bakal menehi inspirasi luwih akeh penumpang kanggo lelungan kanthi lestari, "ujare Christina Foerster, Anggota Dewan Eksekutif Grup Lufthansa, sing tanggung jawab kanggo Pelanggan, IT & Tanggung Jawab Perusahaan.

Nganti saiki, kurang saka siji persen penumpang sing nggunakake pilihan Lufthansa sing wis suwe kanggo mabur netral karbon. Penawaran anyar iki, sing uga kasedhiya kanggo piranti seluler nalika pesen penerbangan, minangka bagéan saka kampanye produk Lufthansa Group kanggo penerbangan lestari. Ing taun-taun sing bakal teka, Grup ngrancang nawakake pilihan lelungan sing luwih lestari marang para pelanggan. Dasar kanggo layanan anyar iki yaiku solusi digital "Compensaid," sing dikembangake ing 2019 dening Lufthansa Innovation Hub.

Maju kanthi strategi sustainable sing jelas ing mangsa ngarep

Grup Lufthansa nggawe pangayoman iklim sing efektif minangka tujuan utama kanthi dalan sing jelas menyang netralitas karbon: dibandhingake karo 2019, Grup Lufthansa ngrancang setengah emisi karbon net ing taun 2030, lan ing taun 2050, Grup Lufthansa ngrancang entuk net- nol emisi karbon. Iki bakal ditindakake kanthi nyepetake modernisasi armada, terus ngoptimalake operasi penerbangan, nggunakake SAF, lan nggunakake prosedur inovatif sing nggawe penerbangan penumpang lan kargo luwih netral karbon. Wiwit taun 2019, Grup Lufthansa wis ngimbangi emisi karbon saka lelungan udara sing gegandhengan karo bisnis karyawan kanthi nggunakake proyek offset karbon myclimate.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...