Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Pelayaran budaya Tujuan Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Pariwisata News Wire Plancongan USA

Sampeyan luwih ngelingi tata krama lelungan

Gambar duweni ming dai saka Pixabay
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Apa sing dipikirake wong Amerika babagan tata krama lelungan, lan apa wong kudu ngelingi tata krama lelungan luwih akeh tinimbang sadurunge?

Ora ana aturan hard lan cepet nalika nerangake tata krama nalika lelungan - malah yen sawetara pracaya kudu ana. Apa sing dipikirake wong Amerika babagan etika lelungan, lan apa pengaruhe babagan perencanaan perjalanan?

Sajrone rong taun kepungkur, akeh wong Amerika sing milih tetep cedhak karo omah lan ngindhari perjalanan udara domestik lan internasional. Lelungan kemah, lelungan dalan, lan nginep wis dadi populer - nanging lelungan domestik lan internasional bali normal ing taun 2022.

Nanging apa jenis lelungan Amerika sing ngrancang taun iki, lan apa tatakrama sing tepat nalika nerangake hotel lan rental liburan, lelungan udara, layanan pelanggan?

Apa tatakrama dadi faktor nalika nggawe keputusan lan ngrancang lan nggawe preian?

Kanthi pandemi mbatesi pira sawetara sing wis lelungan sajrone sawetara taun kepungkur, 45% mikir wong saiki kurang ngerti awake dhewe lan luwih kasar tinimbang sadurunge 2020. Kajaba iku, 2 saka 3 wong ujar manawa bakal terus nganggo topeng nalika penerbangan.

Taun iki kepengin bali menyang lelungan biasa kanggo umume wong Amerika. Nalika sawetara rencana bisa diganti utawa dibatalake amarga rega sing dhuwur, akeh sing duwe bug lelungan lan isih ngrencanakake liburan ing sawetara wulan sabanjure.

Apa Amerika Malah Rencana Lelungan Taun Iki?

Meh telung perempat (72%) wong Amerika ngrencanakake utawa wis liburan ing taun iki. 62% ujar manawa bakal lelungan nalika musim panas.

Jenis liburan sing paling populer sing bakal ditindakake yaiku lelungan domestik (48%), lelungan akhir minggu (42%), lelungan dalan (39%), lan lelungan (23%). Kayane efek pandemi ing lelungan bisa uga saya suwe lan Amerika bisa gugup kanggo usaha ing luar negeri. Mung 14% rencana lelungan internasional, lan rencana cilik 4% kanggo lelungan.

Nalika nerangake kenapa wong Amerika pengin lelungan, alasan utama yaiku santai lan rejuvenate. Alasan utama liyane sing pengin lelungan yaiku istirahat saka sekolah utawa kerja, ketemu kulawarga, amarga seneng lelungan, lan ketemu kanca. 1 saka 4 wis ora lelungan akeh sajrone rong taun kepungkur lan rumangsa siap lelungan maneh.

Lelungan lan Dampak Inflasi

Inflasi wis nyebabake rega kabeh, kalebu penerbangan, panganan, lan gas. Kita pengin ngerti apa iki bakal ngalangi Amerika ora lelungan ing taun iki. 24% wis nundha lelungan amarga inflasi, lan 15% wis mbatalake rencana perjalanan.

23% wis ngganti rencana lelungan, nemokake tujuan anyar, ngganti tanggal lelungan, nyepetake liburan, utawa nginep ing akomodasi sing luwih murah amarga inflasi.

Wisata lan Akomodasi

Sawise sampeyan duwe tujuan, langkah sabanjure kanggo ngrancang liburan sing nyenengake yaiku milih akomodasi. 3 saka 4 biasane nginep ing hotel, 38% biasane nginep ing rental liburan, lan 25% biasane nginep karo kanca.

Ora nggumunake, meh setengah (46%) jinis akomodasi favorit Amerika yaiku hotel. 1 ing 5 seneng rental vacation, lan meh 1 ing 10 (9%) tresna resorts paling. Prekara sing paling disenengi wisatawan ing akomodasi yaiku kebersihan, keamanan, lan kualitas

Keamanan Plancongan Faktor gedhe

Safety minangka faktor utama nalika arep mutusake menyang ngendi arep lelungan lan ngendi arep nginep. 72% aran aman lelungan piyambak. 91% wong lanang rumangsa aman lelungan dhewe, dibandhingake mung 54% wanita.

Nalika nerangake jinis paling aman saka akomodasi, 52% pracaya hotel sing paling aman, mungsuh 7% sing ngandika rentals vacation, lan 41% sing ngandika loro padha aman.

survey Metodologi

Ing Mei 2022, 1,008 wong Amerika ditliti lan ditakoni babagan rencana perjalanan lan pendapat. Responden yaiku 49% wadon, 49% lanang, lan 2% transgender/non-biner. Kisaran umur 18 nganti 84, kanthi umur rata-rata 39 taun. Survei iki ditindakake dening paysbig.com; ndeleng artikel asli kene.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...