Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Canada Warta cepet

Luwih saka 5 Yuta Kanada Kemah Ing 2021

Sanajan Watesan Lelungan ing saindenging Kanada, Laporan Tahunan Nemokake Setengah saka Campers Tetep Konstan Lelungan Taun kepungkur lan 66 Persen Dipesen Lelungan kanggo 2022

Wong Kanada kena banget amarga watesan COVID-19 sing terus-terusan sing ngusulake kesulitan ngliwati wates lan lelungan kanthi santai ing saindenging negara, kanthi mung 16% sing nyatakake yen dheweke nambah kemah lan 50% tetep lelungan ing taun 2021. Data iki digarisake ing 2022 Amérika Lor Camping Report, sinau sawijining taunan didhukung dening Kampgrounds of America, Inc. (KOA). 

Ing papan, campers sing pesenan leladen awal taun iki, asil camping pesenan munggah sadurungé saka taun sadurungé. Miturut Laporan Riset Bulanan April KOA, 66% kabeh kemah Kanada ujar manawa wis pesen paling ora sawetara perjalanan kanggo 2022.

"Nalika kita katon kanggo taun ngarep, kita optimistis sing camping bakal mbalek maneh minangka Watesan travel provinsi ease,"Says Whitney Scott, kepala marketing officer ing KOA. "Temuan kita nuduhake yen 63% saka campers Kanada luwih disambungake karo pengalaman ruangan, kang ndadekake kita yakin passion kanggo camping bakal bahan bakar wutah saka industri camping tengen Kanada taun sabanjuré."

Temuan utama tambahan saka 2022 North American Camping Report kalebu:

  • Matesi lelungan: 37% campers Kanada njupuk lelungan luwih sithik ing taun 2021, dibandhingake karo 45% campers AS, bisa uga amarga watesan tapel wates sing nglarang wong Kanada lelungan ing antarane propinsi / wilayah.
  • Keahlian Camping: 77% saka campers Canadian ngenali piyambak minangka campers experienced
  • Sambungan menyang njaba: Dibandhingake karo campers US, 63% Campers Canadian katon luwih disambungake karo pengalaman ruangan lan luwih kamungkinan kanggo ngenali mbuwang wektu ing njobo; 33% campers Kanada seneng nyingkiri wong akeh ing taun 2021 
  • Frekuensi Camping: 50% wong Kanada tetep lelungan ing taun 2021

Ngerayakake 60 taun ing taun 2022, KOA terus berkembang lan ngembangake penawaran kanggo nyukupi kabutuhan para camper saiki. Ing taun 2021, KOA ngonfirmasi 26 lokasi waralaba anyar. Bukaan mangsa KOA kalebu camping anyar ing Alberta lan limang negara AS uga markas perusahaan anyar ing kutha asalé Billings, Mont.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar

Share to...