Duta Besar Luksemburg ketemu agen perjalanan ing Mumbai

india_2
india_2
ditulis dening editor

Presentasi digawe dening Duta Besar saka Luxembourg, khusus kanggo tim Travel Agents Association of India (TAAI) sing njaluk kerjasama saka anggota TAAI kanggo promosi Luxembourg minangka pariwisata d

Print Friendly, PDF & Email

Presentasi digawe dening Duta Besar saka Luxembourg, khusus kanggo tim Asosiasi Agen Perjalanan India (TAAI) sing njaluk kerjasama saka anggota TAAI kanggo promosi Luxembourg minangka tujuan pariwisata saka India.

HE Sam Schreiner, Duta Besar, Kedutaan Besar ing India kanggo Kadipaten Agung Luxembourg, nalika kunjungan menyang Mumbai bebarengan karo Ms. Laure Huberty, Wakil Kepala Misi, ketemu karo tim TAAI lan nggawe presentasi panggonan kanggo dikunjungi lan apa sing kudu ditindakake ing Luksemburg. .

Luxembourg minangka tujuan kanggo para wisatawan lan wong sing bulan madu, minangka tujuan sing kebak seni lan budaya, alam, olahraga lan luang, blanja, kastil, tlaga, lan liya-liyane.

Lokakarya lan roadshow kanggo perdagangan lelungan direncanakake bakal ditindakake ing kutha-kutha utama ing negara kasebut kanggo taun ngarep.

FOTO (LR): Sekretaris Wilayah Barat – Kol P. Shashidharan, VSM; Ketua AFV/WR – Bapak Sampat Damani; Hon. Bendahara – Bapak Sameer Karnani; TAAI – Hon. Bendahara – Pak Marzban Antia; Wakil Kepala Misi – Kadipaten Agung Luksemburg – Mbak Laure Huberty; Duta Besar - HE Sam Schreiner; Ketua Dewan Pariwisata - Pak Jay Bhatia; Hon. Konsul-MGG – Bapak Ashok Kadaki; Hon. Konselor- Budaya & Pariwisata – Mbak Jayshree Lakhotia

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.