Sindikasi

Pasar Kotak Kaku Mewah 2022 Pemain Utama, Analisis SWOT, Indikator Utama lan Prakiraan nganti 2030

ditulis dening editor

Pasar kothak kaku mewah dijangkepi bakal luwih saka US $ 5.4 Bn ing taun 2030, miturut panaliten pasar anyar sing diterbitake dening firma riset Future Market Insights sing diakoni ESOMAR.

Kothak kaku mewah wis dadi solusi sing cocog kanggo premiumisasi produk. Dheweke nambahake tampilan lan estetika, nambah dodolan produk kecantikan lan perawatan pribadi. Iki nyebabake segmen panggunaan pungkasan nggunakake kothak kaku sing mewah kanggo nggawe desain sing nduwe pengaruh kanggo narik luwih akeh konsumen. Kanthi pasar produk kecantikan sing berkembang pesat, analis ngarepake manawa kothak kaku sing mewah bakal entuk kesempatan tuwuh sing apik.

Pimpinan industri kecantikan lan perawatan pribadi global kalebu Unilever, L'Oréal, Estée Lauder Procter & Gamble, lan Shiseido lan Coty kanthi bebarengan nglaporake bathi sing mundhak, sing samesthine bakal nerjemahake kanthi anggaran luwih gedhe kanggo kemasan produk mewah. Pasar utama Amerika Utara lan Asia Pasifik kanggo pasar kaendahan lan perawatan pribadi lan nyekel meh 64% pangsa pasar. Kabeh statistik kasebut nuduhake kesempatan wutah sing apik kanggo kothak kaku sing mewah, sing terus berkembang kanggo njaga tuntutan sing ganti. Saiki, panjaluk kanggo bahan kemasan sing ramah lingkungan uga dianggep minangka produksi kothak kaku sing mewah.

Salajengipun, owah-owahan bertahap saka tren kemasan tradisional menyang tren kemasan sing cerdas lan nyambung wis diamati ing taun-taun pungkasan. Platform blanja digital lan e-commerce wis nambah konektivitas kanthi drastis karo konsumen lan nggawe kesempatan eksponensial sing apik kanggo produsen ing pasar kothak mewah. Kothak mewah kanthi Teknologi Near Field lan teknologi RFID samesthine bakal dadi format kemasan cerdas generasi sabanjure, amarga panjaluk solusi kemasan anti-pemalsuan lan anti-nyolong saya tambah akeh.

Takeaways Key saka Luxury kothak kaku Market Study

  • Industri barang konsumen dikira luwih saka 1/3 pasar kothak kaku mewah ing taun 2030
  • Kothak rong potongan dikira duwe kesempatan tambahan $ 268 Mn ing taun 2025
  • Kertas lan kertas karton kira-kira 68% saka pasar global kanthi regane, lan tekan luwih saka US $ 3.6 Bn ing taun 2030
  • Penutupan magnetik dikira entuk 180 bps pangsa pasar saiki sajrone ramalan
  • Sisipan busa dikira duwe pangsa pasar sing signifikan miturut jinis sisipan, kira-kira luwih saka setengah pangsa pasar ing taun 2030
  • Asia Pasifik dikira duwe kesempatan tambahan $ 930 Mn ing taun 2030 kanthi nambah permintaan kanggo kothak mewah kanggo kemasan produk confectionery

"Kothak kaku sing mewah minangka medium sing elegan lan canggih kanggo nampilake produk. Kajaba iku, kothak kasebut ningkatake pembelian impuls produk kasebut. Panjaluk kothak kaku mewah ing antarane pangguna pungkasan terus-terusan mundhak kanggo mbangun lan nambah citra merek sing positif. Sanajan ana fase mudhun saka pasar kothak kaku mewah ing taun 2020 amarga COVID 2019, kesempatan ngasilake bathi sing signifikan diantisipasi kanthi sifat eksplosif saka e-commerce lan blanja digital, "ujare lan analis FMI.

Nyuwun TOC Lengkap Laporan iki @ https://www.futuremarketinsights.com/toc/rep-gb-11926

Pemain Tujuan Penggabungan & Akuisisi kanggo Ngembangake Portofolio Produk

Minangka bagéan saka strategi wutah, perusahaan nandheske panggabungan & akuisisi perusahaan khusus ukuran cilik utawa medium kanggo nggedhekake portofolio produk, jejak pasar, nambah nilai merek, nguatake jaringan rantai pasokan, lsp. Sawetara kesepakatan ing taun-taun kepungkur yaiku kaya ing ngisor iki -

  • Ing Januari 2022, Metsä Board, produsen karton lan kemasan, ngenalake kothak mewah anyar sing jenenge SkinCare 2.0 kothak hadiah sing nggunakake bahan serat kanggo ngganti plastik.
  • Ing Nopember 2021, Fresnels Inc, perusahaan sing nyedhiyakake solusi kemasan, ngembangake karton lipat daur ulang anyar sing nduweni unsur dekoratif nanoteknologi dinamis kanggo narik perhatian lan sesambungan karo pelanggan ing lingkungan eceran minuman.

Nyedhiyakake sentimen kemasan sing ramah lingkungan kanggo nyuda tekanan ing TPA lan njamin kemasan sing tanggung jawab bakal nggawe kesempatan sing migunani kanggo para pemain.

Dampak COVID-19 ing Pasar Kotak Kaku Mewah

Produsen ing saindenging jagad ngadhepi sawetara tantangan ing produksi kothak kaku mewah amarga COVID-19. Iki utamane amarga rantai pasokan sing kaganggu lan peraturan sing ana gandhengane karo perdagangan. COVID-19 nduwe pengaruh negatif ing kegiatan ekonomi lan sayangé, pemulihan cepet saka kahanan bisa uga angel. Nanging, amarga ranté pasokan global kaganggu, pamrentah ing macem-macem wilayah nimbang paket stimulus kanggo ndandani ekonomi.

Amarga kahanan ekonomi sing mudhun, kurang dikarepake kanggo kemasan mewah dikira ing taun 2022. Pasar kothak kaku mewah gumantung saka dodolan kemasan kosmetik, minyak wangi, lan produk confectionery. Pergeseran bertahap saka tuku produk mewah menyang tuku produk penting dirasakake ing pertengahan 2022. Mula, miturut analisis FMI, pasar kothak kaku mewah samesthine bakal mudhun nganti pungkasan taun. Nanging, kegiatan produksi alon-alon diterusake lan samesthine bakal nggawe kesempatan tuwuh kanggo kothak kaku mewah ing dekade sabanjure.

Luxury kothak kaku Market Landscape

Pasar kothak kaku kemewahan global dipérang lan diantisipasi bakal nyekseni persaingan sing angel ing antarane produsen ing sawetara wilayah. Pasar iki kalebu pemain utama sing fokus ing pangembangan produk inovatif. Kajaba iku, pemain anyar mlebu pasar amarga nggawe dodolan sing signifikan kanthi permintaan kothak mewah ing kosmetik, panganan lan omben-omben lan industri perawatan pribadi.

Pamuter utama pasar kothak kaku mewah global yaiku Robinson Plc, McLaren Packaging Ltd, DS Smith Packaging Limited, PakFactory, Madovar Packaging Inc., Burt Rigid Box, Inc., Holmen AB ADR (Iggesund Paperboard), Kemasan Elegan, Sistem Penandaan Elit , Design Packaging, Inc., Bigso Box Of Sweden, ACG | Ecopack (Finn Industries, Inc.):, JohnsByrne, Sunrise Packaging, Inc., Asia Korea Printing Inc., Bell Printers, Prime Line Packaging, Autajon, Npack ltd., Taylor Box Company, lan liya-liyane.

Struktur Tier dikategorikaké ing telung tahap. Tahap Tier 1 nyorot pemain terkenal kayata DS Smith, Holmen AB ADR (Iggesund Paperboard), Bigso AB, lan PakFactory. Pimpinan kasebut ditondoi kanthi portofolio produk sing amba lan dodolan dhuwur kanggo kothak mewah. Pemain Tier 2 yaiku Taylor Box Company, Robinson Plc Pemain kasebut diidentifikasi adhedhasar portofolio produk, pendapatan segmen lan anane pasar. Tahap Tier 3 kalebu McLaren Packaging Ltd., Burt Rigid Box Inc., Sunrise Packaging Inc., Design Packaging, Inc., Madovar Packaging Inc. lan sapiturute sing ditondoi kanthi hubungan pelanggan sing kuat ing pasar lokal. Sakabèhé, perusahaan-perusahaan kasebut dijangkepi nyekel meh 15-20% pangsa pasar ing pasar kothak kaku mewah global.

Tuku Saiki @ https://www.futuremarketinsights.com/checkout/11926

Link sumber

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar