Warta cepet USA

Yachting mewah ing tlaga Michigan

Perusahaan charter Chicago nanggapi boom boating nasional kanthi program keanggotaan sing unik

Knot My Boat Charters wis kebak mbalek metu program anggota unik, kang menehi akses menyang kemewahan Lake Michigan prahu, tanpa watesan kanggo nomer charter sing anggota bisa Book saindhenging mangsa. Perusahaan nawakake anggota lan rental siji-nggunakake kanggo armada 15 olahraga lan yacht kemewahan, kiro-kiro saka 33-mlaku cruisers olahraga kanggo 56-mlaku yacht luxe.

Knot My Boat Charters nggawe prahu mewah ing Chicago luwih gampang diakses
Knot My Boat Charters nggawe prahu mewah ing Chicago luwih gampang diakses

Keanggotaan saka $4,950 nganti $19,500. Anggota diijini nganti papat leladen aktif ing wektu lan paling ora loro dijamin leladen liburan puncak, nyimpen ora mung ing biaya tuku prau nanging ing pricey lan wektu-akeh pangopènan sing nerangake karo duwe prau. Knot My Boat Charters nampa aplikasi anggota saiki nganti pertengahan Juni. Sawise iku, individu bisa gabung karo dhaptar tunggu kanggo taun sabanjure.

"Nalika wong ora bisa metu amarga COVID, dheweke wiwit ndeleng rekreasi ruangan - utamane prahu - minangka cara liya kanggo nglampahi wektu karo kulawarga lan kanca-kanca utawa ngrameke acara urip," ujare Sommy Irani, pendiri Knot My. Sewa Kapal. "Yen sampeyan ndeleng kabungahan prahu lan kasunyatan manawa Lake Michigan lan Kali Chicago nawakake pemandangan langit lan ruang sosial sing ora ana tandhingane, ora ana cara sing luwih apik kanggo ndeleng kutha lan seneng-seneng karo kanca utawa kulawarga."

Pelanggan bisa ngrancang pengalaman sing cocog karo kabutuhan - apa acara kulawarga, acara perusahaan, prayaan sarjana / sarjana utawa pesta wisuda.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar

1 Komentar