Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Canada News wong Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

New Lynx Air diluncurake kanthi penerbangan saka Calgary menyang Vancouver

New Lynx Air diluncurake kanthi penerbangan saka Calgary menyang Vancouver
New Lynx Air diluncurake kanthi penerbangan saka Calgary menyang Vancouver
ditulis dening Harry Johnson

Lynx Air (Lynx), maskapai ultra-terjangkau anyar Kanada, munggah ing langit dina iki, kanthi penerbangan perdana saka Calgary menyang Vancouver. Lynx ngoperasikake armada telung pesawat Boeing 737 anyar lan bakal cepet munggah ing sawetara minggu sing bakal teka.

Tujuan sabanjure maskapai kasebut yaiku menyang Toronto, kanthi penerbangan perdana Calgary-Toronto ing dina Senin 11 April, bakal nambahake Kelowna menyang jaringan wiwit 15 April, Winnipeg wiwit 19 April lan Victoria wiwit 12 Mei. 

Maskapai iki bakal nambah rong pesawat maneh kanggo armada ing sasi teka, saéngga kanggo luwih nggedhekake jaringan ing timbal nganti panas, kalebu penerbangan menyang lan saka Hamilton, Halifax lan St. John ing pungkasan Juni lan Edmonton ing pungkasan Juli.  

Lynx Air Kab bakal operasi 148 flights saben minggu pesisir kanggo pesisir tengen Kanada ing mangsa panas iki, kang equates kanggo luwih saka 27,000 kursi saben minggu.

"We are super bungah kanggo pungkasanipun njupuk menyang langit dina iki, ngandika Merren McArthur, CEO saka Lynx. "Aku pengin matur nuwun lan ngucapake selamat marang kabeh tim Lynx kanggo gaweyan lan perencanaan sing wis diluncurake dina iki. Lynx duwe misi supaya lelungan udhara bisa diakses kabeh wong Kanada, kanthi model rega a la carte transparan sing menehi daya marang penumpang kanggo milih lan mbayar layanan sing dikarepake, supaya bisa ngirit dhuwit ing perjalanan lan mbuwang ing ngendi wae - ing panggonan sing dituju. Tarif udhara wis suwe banget ing Kanada, lan kita arep ngganti.

Lynx duwe rencana pertumbuhan sing ambisius, kanthi komitmen kanggo nambah armada dadi 46 Boeing 737 pesawat sajrone limang nganti pitung taun sabanjure. Maskapai iki saiki makaryakke 165 wong lan bakal nambah tenaga kerja dadi luwih saka 400 ing pungkasan taun.

Rob Palmer, Wakil Presiden Komersial, Strategi lan CFO saka Otoritas Bandara Calgary, uga seneng karo kedatangan maskapai kasebut ing pasar Calgary. "Kurang saka nem sasi sawise ngumumake rawuh, YYC seneng dadi bandara Bukak kanggo penerbangan perdana Lynx,"Sa Palmer. "Kemitraan sing kuat karo maskapai sing saya tambah akeh minangka tandha pemulihan lan wutah ing ngarep kanggo YYC."

"Penerbangan perdana dening Lynx nandhani tonggak sejarah penting ing crita sukses lokal sing gedhe, nggawe proyek lan kesempatan ekonomi lan nyedhiyakake lelungan udara sing luwih gampang diakses kanggo wong Kanada," ujare Brad Parry, Presiden lan Chief Executive Officer, Pembangunan Ekonomi Calgary.

"Lelungan udara sing murah menyang kutha apa wae penting kanggo narik pengunjung lan lelungan bisnis," ujare Cindy Ady, CEO Pariwisata Calgary. "Kita bungah banget yen Lynx Air nglayani pasar Calgary, nyedhiyakake cara liya kanggo wong teka lan ngunjungi kutha dinamis kita. Kita ngarep-arep nampa tamu bali kanggo musim semi lan musim panas sing luar biasa, lan apa wae tujuan kunjungan kasebut, keramahan Calgary nunggu.

Pesawat kasebut disambut ing Bandara Internasional Vancouver dening anggota Musqueam First Nation Says Tamara Vrooman, Presiden lan CEO Bandara Internasional Vancouver, "Layanan wiwitan Lynx Air minangka dina penting kanggo industri penerbangan lan pariwisata Kanada. Nalika YVR nyiapake kanggo mangsa lelungan panas sibuk, kita ngerti Kanada pengin opsi nalika nerangake nyambungake karo bagéan saka negara massive iki. Kita bungah bisa kerja bareng karo Lynx kanggo menehi pilihan liyane kanggo lelungan lan nggawa model bisnis inovatif menyang YVR.

Jadwal penerbangan Lynx kalebu:

Pasar MudikLayanan diwiwitiFrekuensi Mingguan
Calgary, AB nganti Vancouver, BCApril 7, 20227x

14x (wiwit 20 Mei)
Calgary, AB nganti Toronto, ONApril 11, 20224x

7x (wiwit 18 April)

12 x (wiwit 28 Juni)
Vancouver, BC nganti Kelowna, BCApril 15, 20222x
Calgary, AB nganti Kelowna, BCApril 15, 20222x

3x (wiwit 22 Juni)
Calgary, AB nganti Winnipeg, MBApril 19, 20222x

4x (wiwit 5 Mei)
Vancouver, BC nganti Winnipeg, MBApril 19, 20222x
Vancouver, BC kanggo Toronto, ONApril 28, 20227x
Toronto, ON kanggo Winnipeg, MBMuga 5, 20222x
Calgary, AB nganti Victoria, BCMuga 12, 20222x

3x (wiwit 22 Juni)
Toronto, ON kanggo St. John, NLJuni 28, 20222x

7x (wiwit 29 Juli)
Calgary, AB nganti Hamilton, ONJuni 29, 20222x

4x (wiwit 29 Juli)
Toronto, ON kanggo Halifax, NSJuni 30, 20223x

5x (wiwit 30 Juli)
Hamilton, ON kanggo Halifax, NSJuni 30, 20222x
Edmonton, AB nganti Toronto, ONJuli 28, 20227 xr

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...