Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport negara | wilayah Jerman News

Mabur saka Jerman? Siapke perang!

Lufthansa Group tuku pesawat Boeing 777-8 lan 787 anyar
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Grup Lufthansa, kalebu Eurowings ngganggu para wisatawan ing Dusseldorf, Frankfurt lan Munich kanthi pembatalan.

Miturut saksi mata ing Bandara Dusseldorf, Polisi Federal Jerman ngalami wektu sing angel kanggo nenangake penumpang ing konter check-in, jalur keamanan, lan gerbang.

Sawetara agen check-in lan counter sing makarya kanggo Lufthansa lan afiliasi Eurowings ninggalake kiriman minangka protes, ora bisa ngatasi penumpang sing nesu.

Jum'at minangka wiwitan musim liburan musim panas ing Negara Bagian Jerman Lor Rhine Westpahlia. Duesseldorf minangka ibukutha negara kasebut, lan ewonan kulawarga ngarep-arep liburan pertama sawise kunci COVID-19.

Lufthansa ngrencanakake nyuda luwih saka 3000 penerbangan ing musim panas iki sawise nyuda 5%

Alasane yaiku kekurangan staf.
Masalah kepegawaian ora mung masalah ing Jerman, nanging masalah utama kanggo gangguan penerbangan ing akeh negara Eropa, Amerika Serikat, lan Kanada.

German Airline Lufthansa ngethok 2,200 saka 80,000 penerbangan menyang lan saka Frankfurt lan Munich. Iki minangka hub utama kanggo pesawat raksasa iki.

Umume penerbangan sing dibatalake yaiku sambungan antar-Eropa, nanging Munich-Los Angeles uga dibatalake dina iki.

Operator murah Lufthansa dhewe, Eurowings, uga ngumumake "sawetara atus penerbangan sing luwih sithik" ing wulan Juli.

Saliyane kekurangan staf, Lufthansa nglaporake kenaikan cuti lara sajrone sawetara dina kepungkur.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...