Warta cepet Spanyol USA

Madrid Lelungan menyang Chicago & New York City kanggo Ningkatake Pariwisata

Cepet News Post Panjenengan kene: $50.00

Ing upaya kanggo nguatake pasar Amerika Utara minangka sumber utama pariwisata internasional, Dinas Pariwisata Dewan Kota Madrid kasil nganakake roadshow ing Amerika Serikat, ngunjungi Chicago lan New York City wiwit 12 September nganti 14 September.

Eksekutif saka Dewan Pariwisata Madrid dadi tuan rumah agenda ekstensif acara lan rapat strategis, sing paling akeh kalebu ing ngarsane Walikota Madrid, José Luis Martínez-Almeida, sing lelungan menyang New York City kanggo mengeti 40th mengeti kemitraan Sister Cities, kolaborasi formal lan substantif antarane kutha-kutha.

Roadshow kasebut diwiwiti ing Chicago kanthi acara jaringan kanggo agen perjalanan, operator tur, lan panulis perjalanan kanggo melu karo 20 perusahaan Spanyol sing duwe spesialisasi ing pariwisata premium lan segmen MICE. Upaya promosi kasebut diterusake ing New York City, ing ngendi Walikota Madrid ngandhani luwih saka 100 perusahaan Amerika Utara kanggo nampilake atraksi sing mbedakake Madrid minangka salah sawijining tujuan wisata utama ing donya.

Walikota Martínez-Almeida nganakake rapat karo wakil saka Virtuoso, konsorsium Amerika Utara sing bergengsi saka agen perjalanan pariwisata sing duwe pengaruh dhuwur saka macem-macem perusahaan, kanthi tujuan nempatake Madrid ing pasar premium internasional lan promosi pencalonan tujuan kanggo dadi tuan rumah simposium taunan Virtuoso ing 2024. Martínez-Almeida uga ketemu karo wakil The Broadway League, sing dumadi saka luwih saka 700 anggota saka industri teater komersial kanggo nggawe saluran kanggo persatuan lan kolaborasi karo teater Gran Vía, diakoni minangka "Broadway of Madrid" lan minangka salah sawijining penawaran budaya paling gedhe ing papan kasebut.

Kanggo ngrampungake inisiatif budaya tujuan, Royal Theatre, sing disponsori lan dipromosikan dening Dinas Pariwisata Dewan Kota Madrid, nganakake konser gedhe, ngisi Carnegie Hall kanthi musik Spanyol.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Anggota Dewan Pariwisata kanggo Kutha Madrid, Almudena Maíllo, uga tindak menyang New York City kanggo nganakake rapat karo kepala NYC & Company, organisasi pemasaran, pariwisata, lan kemitraan resmi kutha, kanggo ngrembug perjanjian kolaborasi antarane loro kasebut. tujuan. Wiwit 2007, Madrid lan New York City wis ngembangake macem-macem aktivasi promosi bebarengan kanggo menehi visibilitas kanggo kutha loro kasebut ing pasar masing-masing lan ngarep-arep bakal nerusake aliansi kasebut lan ngluncurake inisiatif anyar sing cocog karo tren saiki ing sektor pariwisata.

Kampanye Promosi 360º

Kajaba iku, Dewan Kota Madrid ngembangake kampanye pemasaran media sosial karo American Airlines kanggo promosi kunjungan menyang kutha kasebut, uga kampanye iklan media sing diiringi sirkuit luwih saka 100 MUPI digital sing nampilake gambar ibukutha Spanyol ing dalan-dalan sing paling sentris. saka New York City.

Pasar Amerika

Amerika Serikat minangka pasar pengunjung manca paling gedhe ing Madrid lan rangking pisanan ing antarane sepuluh pasar paling penting kanggo ibukutha. Ing taun 2019, kutha kasebut nampa 809,490 wong Amerika sing ngasilake 1,877,376 nginep sewengi. Sadawane taun 2022, jumlah pengunjung wis tekan 411,459 pengunjung, ngluwihi 189,335 pengunjung saka Prancis, 172,371 pengunjung saka Italia lan 144,107 pengunjung saka Inggris.

Kabeh upaya kasebut, bebarengan karo macem-macem kegiatan promosi liyane ing karya, ngupaya nambah panjaluk lelungan mewah premium lan nyengkuyung rapat, insentif, konferensi lan pameran ing Madrid.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...