Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Pariwisata News Wire Plancongan Inggris USA

Magnuson Hotels jeneng COO anyar

Magnuson Hotels jeneng COO anyar
Magnuson Hotels wis nunjuk Jérémie Dardard minangka COO
ditulis dening Harry Johnson

Magnuson Hotels nunjukake Jérémie Dardard minangka COO, amarga grup kasebut pindhah menyang fase pertumbuhan sabanjure.

Perusahaan iki berkembang ing AS lan Inggris, amarga pamilik hotel nggoleki solusi konversi sing didhukung dening distribusi lan manajemen revenue sing paling apik ing kelas.

CEO Thomas Magnuson ujar: "Jérémie bakal ngawasi operasi saben dinane Hotel Magnuson uga promosi budaya lan visi perusahaan.

"Nalika kita tuwuh, dheweke bakal nggawa sepasang mata sing seger lan pengalaman pirang-pirang taun ing industri perhotelan. Jérémie nduweni katrampilan manajemen sing apik lan temperamen sing tepat kanggo pakaryan kasebut lan kita seneng banget bisa promosi dheweke amarga mbantu luwih akeh pamilik supaya bisa entuk kinerja sing paling apik kanggo hotel.

Dardard adhedhasar ing UK, lan wis karo Magnuson patang taun, paling anyar minangka kepala global strategi revenue perusahaan. Dheweke kandha, "Sing paling disenengi Magnuson yaiku budaya. Ora ana politik lan langka banget.

"Kita wis mlebu hotel sajrone pandemi lan ngalahake rekor sawise rekor kanthi kinerja, nanging isih ana sing kudu digayuh. Aku percaya manawa para pamilik luwih tertarik karo model kita, sing nawakake standar tanpa standarisasi lan ora ana PIP sing larang kanggo gabung karo portofolio kita sing terus berkembang.

Magnuson Hotels ngembangaken merek sawijining, kalebu tambah fokus ing franchising ing USA.

Klompok mlebu 80 perjanjian hotel ing 2021, ing AS lan UK lan nglaporake kenaikan 40.5% ing RevPAR (asil saben kamar sing kasedhiya) ing 2021 kanggo Koleksi Independen sajrone periode sing padha ing 2019.

Magnuson ujar: "Nalika industri mlebu fase pemulihan sing akeh banget, kita ngarepake pipa pertumbuhan sing kuat ing taun 2022 amarga Magnuson fokus kanggo njupuk bisnis penting ing pasar lokal lan mbantu hotel ekonomi ndhuwur lan menengah reposisi menyang segmen pendapatan sing luwih dhuwur."

Print Friendly, PDF & Email
Ora ana tag kanggo kiriman iki.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar