negara | wilayah News Mbangun maneh Keslametan Wisata Trending USA WTN

Nggawe Travel Aman maneh sawise COVID

Ing jaman Pandemi: Sawetara alasan manawa industri Pariwisata gagal
Dr. Peter Tarlow, Presiden, WTN
ditulis dening Dr. Peter E. Tarlow

 Katon manawa akeh larangan lelungan Covid-19 saka saindenging jagad alon-alon dibusak lan pariwisata wiwit normal maneh. Umume karyawan lan tamu pengin preian lan lingkungan kerja dadi papan sing aman lan ora ana sing kuwatir babagan kejahatan dalan, kejahatan pariwisata, masalah utawa nesu, lan hubungan interpersonal sing ora apik. 

Ing jagad pasca-Covid, syarat tambahan yaiku lokasi kasebut sanitasi lan bebas penyakit. Babagan pungkasan sing dikarepake para pengunjung rata-rata yaiku dadi korban kejahatan utawa penyakit nalika liburan. Nanging kadurjanan lan lelara pancen kedadeyan lan nalika kedadeyan kasebut, wektu lan usaha sing akeh kudu ditindakake kanggo ndandani karusakan sing ditindakake kanggo jiwa, urip wong, lan gambar papan kasebut.  

Pengunjung asring ngeculake. Tembung Basa Prancis iki ateges kosok baliné saka «vacancy» lan uga klebu bangsa paramasastra kang padha. Liburan banjur minangka wektu kanggo ngosongake awake dhewe saka stres saben dina lan golek wektu istirahat mental lan fisik. Umume wong ndeleng preian minangka "wektune", yaiku wektu sing bisa ditindakake dening wong liya. 

Yen turis asring nguciwani, mula uga akeh wong sing kerja ing industri lelungan lan pariwisata. Karyawan pariwisata lan lelungan asring mlebu profesi amarga katon glamor lan nyenengake. Nalika umume pakaryan lelungan lan pariwisata minangka kerja keras, mula gampang kejiret ing profesi lan ora njaga lan dadi korban nesu lan / utawa angkara.  

Pariwisata sing luwih Aman nawakake sampeyan potpourri gagasan dimaksudaké kanggo nggawe lingkungan wisata minangka aman sabisa, dadi lingkungan iku hotel / motel utawa wisata, nimbang sawetara item ing ngisor iki. 

A ngarsane polisi iku pedhang pindho.  Pasukan polisi sing katon bisa dadi kemul keamanan "psikologis". Kosok baline, kehadiran polisi sing gedhe banget utawa akeh polisi bisa nggawe turis heran kenapa pasukan sing gedhe banget dibutuhake. Solusi kanggo dilema iki asring kaping pindho. Spesialis safety / keamanan pariwisata bisa nggunakake seragam "alus" sing ngenali dheweke nalika dadi bagian saka budaya lokal. Kanggo luwih nambah keamanan lan safety tamu, saben karyawan ing hotel / motel utawa obyek wisata / pusat kudu ndeleng dhewe minangka anggota tim safety lan keamanan properti. 

Nyedhiyani pelatihan wisata khusus kanggo pasukan polisi sampeyan.  Petugas polisi bisa dadi aset kanggo industri wisata sampeyan. Program pelatihan khusus kanggo polisi komunitas sampeyan kudu kalebu: dampak ekonomi lan sosial pariwisata ing komunitas, program perhotelan babagan cara nangani wong liya, lan paket informasi babagan fasilitas lan atraksi wisata ing komunitas kasebut. Riset nuduhake manawa kutha-kutha sing ngasilake dhuwit akeh saka pariwisata bakal paling rugi yen pasukan polisi nggawe kesalahan. 

Gunakake layanan informasi minangka alat anti-kriminal implisit.  Malah ing kutha-kutha kanthi tingkat kejahatan sing dhuwur, kejahatan cenderung konsentrasi banget ing wilayah geografis cilik. Gunakake layanan informasi, lan utamané peta kutha, kanggo ngarahake turis ing rute paling aman antarane wisata. Nglatih karyawan kanggo njupuk peran aktif tinimbang pasif kanggo menehi saran marang pengunjung babagan rute sing paling apik (paling aman) lan cara transportasi sing digunakake.

Nduwe rencana tumindak kanggo ngatasi turis sing dadi korban kejahatan utawa lara.  Malah ing papan sing paling aman bisa kedadeyan kejahatan. Iki wayahe kanggo menehi turis kabeh TLC bisa. Tumindak profesional turis bisa nggawe kahanan nalika turis sing dadi korban ninggalake kanthi sikap positif babagan keramahan lokal tinimbang minangka kritikus vokal. Elinga yen pengalaman ala sing ora didandani minangka wangun publisitas sing paling ala kanggo industri wisata.

- Disiapake kanggo pengadilan sing luwih gedhe ing jagad pariwisata lan lelungan. Hotel / motel utamane kudu ngati-ati marang tamu sing nuntut dheweke amarga kurang mriksa latar mburi, latihan karyawan sing ora bener babagan teknik keamanan lan keamanan pariwisata, lan kontrol kunci kamar lan lawang sing ora dijaga. 

- Mbangun standar keamanan kanggo hotel / motel lan atraksi. Standar kasebut kudu ngemot kabijakan babagan sapa sing bisa lan ora bisa mlebu ing papan kasebut lan jinis sistem pengawasan non-manungsa sing bakal digunakake. Kawicaksanan liyane kudu kalebu jinis cahya apa sing bakal digunakake, vendor njaba sing bakal diidini akses, lan sapa sing bakal mriksa latar mburi, jinis keamanan parkir apa sing bakal digunakake, kepiye aman ruangan bagasi ora mung saka maling nanging uga. saka tumindak terorisme. 

- Nyana Masalah penipuan mundhak nalika masyarakat bali menyang lelungan. Penipuan bakal dadi bagean sing luwih gedhe saka komponen safety pariwisata. Pariwisata biyen biyen lelungan lan lelungan, nanging ing jaman saiki, kegiatan pariwisata paling gedhe yaiku blanja. Pancen, blanja wis ora dadi produk sampingan saka pariwisata, saiki wis dadi obyek wisata. Salajengipun, akeh pusat blanja gedhe, lan hotel, sing "anchored" dening konglomerat multi-nasional gedhe sing asring prentah mung kasetyan minimal antarane karyawan. Mundhak blanja dadi misuwur tegese personel sales saiki dadi pejuang garis ngarep ing perang nglawan penipuan lan shoplifting. Asring wong-wong iki ora nyambungake nyolong karo mundhut gaji lan bisa uga gelem ndeleng cara liya. Kanggo nyegah penipuan kertu kredit lan kejahatan liyane sing diilhami dening blanja, priksa manawa wong-wong sing kerja bareng karo masarakat ora mung ngerti carane ngenali kejahatan blanja nanging uga ngerti yen dheweke kalah nalika nyolong. 

– Disiapake kanggo ngadhepi kekerasan ing papan kerja. Lelungan lan pariwisata minangka kerja keras, lan asring mbutuhake "penyalahgunaan" tartamtu saka pelanggan sing nesu. Nesu iki bisa nyebabake kekerasan ing papan kerja. Luangkan wektu kanggo ngerti sawetara pratandha saka kekerasan ing papan kerja, lan elinga manawa ana bentuk nggebug, nyurung, nyerang seksual, intimidasi, ancaman, utawa gangguan bisa dianggep minangka kekerasan ing papan kerja. 

- Nonton pratandha stres ing antarane karyawan lan tamu. Stress asring asale saka rasa ora bisa dikendhaleni utawa ora ngerti apa sing kudu ditindakake. Priksa manawa karyawan ngerti sapa sing bisa diuripake lan ana kuping sing simpatik. Priksa manawa karyawan lan pengunjung ngerti apa sing kudu ditindakake yen ana darurat. Dhaptar nomer darurat ing macem-macem basa lan ukuran font gedhe. Nyedhiyakake tips safety pribadi lan aja lali njaluk ngapura yen ana sing salah. Asring kejahatan bisa dicegah nalika kita mandheg nggawe alesan lan konsentrasi kanggo nggawe sing bener.

Hubungi TravelNewsGroup kanggo diajak penulis Dr Peter Tarlow, presiden ing World Tourism Network.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dr. Peter E. Tarlow

Dr. Peter E. Tarlow minangka pamicara lan ahli sing kondhang ing saindenging jagad sing khusus kanggo pengaruh tindak pidana lan terorisme ing industri pariwisata, manajemen risiko acara lan pariwisata, lan pariwisata lan pangembangan ekonomi. Wiwit taun 1990, Tarlow wis nulungi komunitas pariwisata masalah kayata keamanan lelungan lan keamanan, pangembangan ekonomi, pemasaran kreatif, lan pamikiran kreatif.

Minangka panulis kondhang ing bidang keamanan pariwisata, Tarlow minangka penulis kontribusi kanggo macem-macem buku babagan keamanan pariwisata, lan nerbitake akeh artikel riset akademik lan terapan babagan masalah keamanan kalebu artikel sing diterbitake ing The Futurist, Jurnal Riset Perjalanan lan Manajemen Keamanan. Artikel profesional lan ilmiah saka Tarlow kalebu artikel babagan subyek kayata: "pariwisata peteng", teori terorisme, lan pembangunan ekonomi liwat pariwisata, agama lan terorisme lan pariwisata pesiar. Tarlow uga nulis lan nerbitake buletin pariwisata online populer Tidbits Pariwisata sing diwaca dening ewonan profesional turisme lan turis ing saindenging jagad kanthi edisi basa Inggris, Spanyol, lan Portugis.

https://safertourism.com/

Ninggalake Komentar