Pesawat Wakil Présidhèn Malawi Ilang Kanthi 9 ing Papan

Pesawat Wakil Présidhèn Malawi Ilang Kanthi 9 ing Papan
Pesawat Wakil Présidhèn Malawi Ilang Kanthi 9 ing Papan
ditulis dening Harry Johnson

Pengumuman sing dirilis dening kantor presiden nuduhake yen pesawat kasebut mangkat kira-kira jam 9:17 am wektu lokal nanging ora teka kaya sing direncanakake ing Bandara Internasional Mzuzu jam 10:02.

Miturut pratelan sing diluncurake dening kantor Presiden Malawi, Wakil Presiden Malawi Saulos Klaus Chilima, 51 lan sangang wong liya sing ngiringi dheweke saiki ora ditemokake sawise pesawat militer sing padha lelungan budhal saka ibukutha Lilongwe ing Senen esuk banjur ilang saka radar.

0 | eTurboNews | eTN
Pesawat Wakil Présidhèn Malawi Ilang Kanthi 9 ing Papan

Manifest Penumpang pesawat kasebut dilaporake kaya ing ngisor iki:

  1. Panjenenganipun Dr. Saulos Klaus Chilima
  2. Mbak Mary Chilima
  3. Pak Lukas Kapheni
  4. Pak Chisomo Chimaneni
  5. Mbak Gloria Mtukule
  6. Mbak Shanil Dzimbiri
  7. Pak Dan Kanyemba
  8. Pak Abdul Kingstone Lapukeni

Pak Chilima, sing wis dadi wakil presiden ing negara Afrika kidul wiwit taun 2014, nuju upacara pemakaman almarhum mantan menteri kabinet Ralph Kasambara, sing tilar donya telung dina kepungkur, kanggo makili pamrentah.

Pengumuman sing dirilis dening kantor presiden nuduhake manawa pesawat kasebut mangkat kira-kira jam 9:17 am wektu lokal nanging ora teka kaya sing direncanakake. Bandara Internasional Mzuzu ing 10:02.

MalawiPresiden, Lazarus Chakwera, wis dilaporake babagan kahanan kasebut lan banjur mbatalake kunjungan menyang Bahama.

"Masyarakat bakal dianyari babagan perkembangan apa wae babagan kahanan kasebut amarga kasunyatan wis ditetepake," ujare pratelan saka kantor presiden.

Ora ana rincian tambahan sing saiki kasedhiya.


WTNGABUNG | eTurboNews | eTN

(eTN): Pesawat Wakil Presiden Malawi Ilang Kanthi 9 ing Papan | lisensi re-post isi kirim


 

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...