Mallorca Tourist Restaurant: 4 mati, 27 tatu

restoran Palma
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Medusa Beach Club iku restoran populer lan klub wengi ing Playa de Palma ing Spanyol Balearic Island Mallorca. 4 mati lan 27 tatu minangka asil sawise panyiapan sibuk iki ambruk ana wengi.

Mallorca minangka salah sawijining tujuan liburan sing paling misuwur ing Spanyol lan disenengi ing antarane pengunjung Jerman, Inggris, lan uga AS wiwit United Airlines miwiti penerbangan non-stop saka Newark.

Turis asring panyiapan, lan papat mau, kalebu anggota staf saka Black Magic disco, mangan ing Medusa Beach Club bengi iki dadi agawe.

27 wong tatu, 4 tiwas ana ing wayah wengi ing restoran Mallorca, kalebu pelayan lan manajer.

Responden pisanan isih ana ing lokasi, lan nganti saiki ora jelas kenapa bangunan kasebut ambruk ing restoran sing sibuk iki.

Lintang TV Jerman ngandhani koran lokal manawa ana kanca tiwas nalika mangan ing klub kasebut. Dheweke nambahake gym ing jejere dikenal amarga kerep gelut, nanging restoran iki kondhang lan tentrem.


WTNGABUNG | eTurboNews | eTN

(eTN): Mallorca Tourist Restaurant: 4 mati, 27 tatu | lisensi re-post isi kirim


 

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...