Malta Ditampilake kanggo Taun 3rd ing Forbes Travel Guide Luxury Star Awards

Pelabuhan Marsamxett, Malta - Gambar duweni Otoritas Pariwisata Malta
Pelabuhan Marsamxett, Malta - Gambar duweni Otoritas Pariwisata Malta
Avatar saka Linda Hohnholz
ditulis dening Linda Hohnholz

Eleven Luxury Hotels Listed.

Pandhuan Plancongan Forbes, siji-sijine sistem rating global sing mandiri lan ketat kanggo hotel mewah, restoran lan spa, ngumumake Pemenang Penghargaan Bintang kemewahan kaping 66 kanggo 2024. Iki minangka taun katelu berturut-turut sing Malta, Nuswantara ing Mediterania, iki klebu ing dhaftar Forbes Travel Guide adiluhung properti mewah ing ndonya. Pandhuan Wisata Forbes 2024 nyathet sewelas properti mewah ing Malta, siji luwih saka ing 2023. 

Dhaptar 2024 wis Dianugerahi siji property Malta karo HFS 5-star, ing Omah Pelabuhan Iniala lan papat properti karo ratings 4-star adhedhasar tingkat dhuwur saka layanan lan kualitas fasilitas kalebu Corinthia Palace Malta, Hyatt Regency Malta, Fenisia Malta, The Westin Dragonara Resort. Enem properti Malta kadhaptar ing kategori Rekomendasi, dirating minangka properti sing apik banget kanthi fasilitas sing apik lan layanan sing apik, kalebu Butik AX The Saint John,Malta Marriott Hotel & Spa, Radisson Blu Resort & Spa Golden Sands, Rosselli - AX Privilege, Hilton Malta (mentas ditambahake ing 2024 dhaftar) lan Kempinski Hotel San Lawrenz, ing Gozo.

Michelle Buttigieg, Perwakilan Amerika Utara, Otoritas Pariwisata Malta, nambahake, "Kita ngarepake luwih akeh hotel mewah sing dibukak ing 2024, lan yakin manawa dhaptar Malta ing Forbes Travel Guide taun ngarep bakal terus berkembang."

Valletta, ibukutha Malta
Valletta, ibukutha Malta

Babagan Forbes Travel Guide

Pandhuan Plancongan Forbes iku panguwasa global ing Hospitality kemewahan lan kanggo ngumpulake 66. taunan Star Awards, inspektur profesional sing, sing lelungan incognito, netepke hotel finest, restoran, spa lan kapal pesiar samudra adhedhasar atusan standar exacting sing nemtokake Ratings Star taunan coveted sing. Inspektur incognito Forbes Travel Guide mriksa saben hotel, restoran, spa lan kapal pesiar kanthi pribadi, nalika dadi tamu biasa. Kanthi cara iki, dheweke mesthekake yen saben Rating Bintang dipikolehi liwat proses sing adil lan mandiri lan ora ana sing bisa tuku rating ing kahanan apa wae. 

Dhaptar Pemenang Penghargaan Bintang 2024 kalebu 340 Bintang Lima, 600 Bintang Papat lan 503 Hotel sing Disaranake. Uga nduweni 78 restoran Lima Bintang, 121 Bintang papat lan 59 sing Disaranake, 126 Bintang Lima, 201 Spa Bintang Lima, lan rolas kapal pesiar, ing saindenging jagad.

malta
Mdina, Malta

Babagan Malta

Malta lan pulo-pulo adhine Gozo lan Comino, sawijining kapuloan ing Mediterania, nduweni iklim sing cerah setaun lan 8,000 taun sejarah sing nyenengake. Iki minangka papan kanggo telung Situs Warisan Donya UNESCO, kalebu Valletta, Ibukutha Malta, sing dibangun dening Knights of St. Malta wis paling tuwa free-ngadeg arsitektur watu ing donya, nuduhake salah siji saka sistem pertahanan Kakaisaran Inggris kang paling nggegirisi, lan kalebu campuran sugih struktur domestik, agama lan militèr saka kuna, abad tengahan lan awal periode modern. Sugih ing budaya, Malta wis tanggalan taun-babak acara lan festival, pesisir atraktif, yachting, pemandangan gastronomical trendi karo 6 restoran Michelin-lintang lan Nightlife thriving, ana soko for everyone. 

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Malta, bukak www.VisitMalta.com.

About penulis

Avatar saka Linda Hohnholz

Linda Hohnholz

Editor ing pangareping kanggo eTurboNews adhedhasar ing eTN HQ.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...