Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel budaya Tujuan Hiburan Industri Hospitality Malta music News Pariwisata News Wire Plancongan

Tenor Malta Joseph Calleja lan Plácido Domingo kanggo Pertunjukan ing Malta

gambar duweni saka Malta Tourism Authority
ditulis dening Linda S. Hohnholz

A grandiose Maltese 25th mengeti konser sing bakal dianakake ing Kapuloan Maltese Mediterania, bakal nampilake Joseph Calleja, Tenor Malta sing misuwur ing donya, lan tamu khusus, Plácido Domingo. Konser kasebut bakal dianakake ing lingkungan spektakuler ing Benteng Manoel ing Malta tanggal 26 Juli.  

Tenor Maltese terus ngurmati omah-omah opera terkemuka ing donya, kalebu Opera Metropolitan New York, uga balai konser, ing taun jubilee perak dheweke tampil ing Prancis, Jerman, Inggris lan Australia ing antarane negara liya. 

Domingo, sing repertoar nyakup luwih saka 150 peran, terus tanpa gangguan karir seni sing luar biasa luwih saka setengah abad lan taun iki, sawise tampil ing Madrid, Moskow, Paris, Palermo, Salzburg, Versailles, Buenos Aires lan Budapest. samesthine bali menyang Italia, Austria, Jerman, Jepang, Korea Kidul, Spanyol, Slovenia, Meksiko lan Amérika Kidul.

Panggonan pas kanggo konser spektakuler iki, kang uga bakal nampilake Malta Philharmonic Orchestra, Originally dibangun dening Knights ing 1723 kanggo defend Valletta ing patronage saka Portugis Grand Master Manoel de Vilhena lan ngalami restorasi tliti thanks kanggo Midi plc.

Ketua Otoritas Pariwisata Malta Gavin Gulia ngandika:

"Yen kita ngomong babagan Duta Budaya Malta sing - liwat bakat sing luar biasa - menehi visibilitas menyang Kapuloan Malta lan kaendahane sing ora ana watese, siji ora bisa mikir babagan The Maltese Tenor Joseph Calleja."

"Iku menehi kita kesenengan gedhe, minangka Otoritas Pariwisata Malta, kanggo ndhukung Konser Ulang Tahun Joseph 25th, sing taun iki bakal dianakake ing salah sawijining lokasi sing paling apik ing pulo kasebut, nggawe konser kasebut luwih unik. Acara kaya iki terus nambah fleksibilitas ing Kapuloan Malta, kanthi nambah kualitas produk pariwisata, negesake maneh manawa ana barang kanggo kabeh wong ing Malta.

CEO Bank of Valletta (BOV) Rick Hunkin ngandika: "Dhukungan Bank kanggo konser tahunan Joseph Calleja nyakup dhukungan terus Bank of Valletta babagan seni lan budaya lokal minangka bagean saka komitmen Lingkungan, Sosial lan Pemerintahan (ESG). Konser taunan iki bali lan bakal nampilake bakat paling dhuwur ing Malta, bebarengan karo bintang-bintang lokal lan internasional liyane nalika akeh bocah-bocah bakal entuk kesempatan kanggo tampil bareng karo seniman-seniman gedhe kasebut, lan kanggo sawetara, kesempatan pertama ing panggung liwat BOV Joseph. Koor Anak Calleja. Konser kasebut uga dadi kesempatan kanggo nampilake bakat para sarjana saka Yayasan BOV Joseph Calleja, kolaborasi Bank karo Tenor Malta kanggo mbantu seniman lokal sing duwe bakat kanggo nepaki potensi lan dadi bintang masa depan Malta.

Tiket kanggo Konser Ulang Tahun Joseph Calleja 25th wis kasedhiya, bebarengan karo informasi liyane, ing VisitMalta.com utawa kanthi nderek link iki.

Babagan Malta

Pulo Malta sing cerah, ing tengah Segara Mediterania, minangka papan kanggo konsentrasi warisan sing dibangun utuh, kalebu situs Warisan Donya UNESCO sing paling dhuwur ing sembarang negara-negara ing ngendi wae. Valletta, dibangun dening Knights bangga St John, iku salah siji saka situs UNESCO lan Ibukutha Budaya Eropah kanggo 2018. Patrimony Malta ing watu kisaran saka arsitektur watu free-ngadeg paling tuwa ing donya, kanggo salah siji saka Kakaisaran Inggris. sistem pertahanan paling nggegirisi, lan kalebu campuran sugih domestik, arsitektur agama lan militèr saka kuna, abad tengah lan awal suwé modern. Kanthi cuaca sing cerah, pesisir sing apik, hiburan malam sing berkembang lan sejarah sing nyenengake 7,000 taun, ana akeh sing bisa dideleng lan ditindakake.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Malta, klik kene.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...