Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis angkara budaya Hiburan Hak-hak manungsa Investment News wong Rusia Blanja Olahraga teror Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Inggris

Manchester United nolak kesepakatan sponsor Aeroflot

Manchester United nolak kesepakatan sponsor Aeroflot
Manchester United nolak kesepakatan sponsor Aeroflot
ditulis dening Harry Johnson

Sponsorship Manchester United karo maskapai penerbangan bendera Rusia Aeroflot bakal kadaluwarsa ing taun sing bakal teka, nanging kekuwatan Liga Premier ngumumake dina iki yen bakal mungkasi kesepakatan luwih awal.

Tim Old Trafford mungkasi kemitraan komersial karo Aeroflot amarga agresi Rusia marang Ukraina.

"Minangka acara ing Ukraina, kita wis mundur Aeroflothak sponsor," Wong U ngandika ing statement.

"Kita nuduhake keprihatinan para penggemar ing saindenging jagad lan menehi simpati marang sing kena pengaruh." 

Klub kasebut ngumumake sawise kabar yen Aeroflot dilarang mabur menyang Inggris dening Perdana Menteri Inggris Boris Johnson.

Miturut Manchester Evening News, sing duwe tiket musim ngubungi klub kasebut kanggo protes Manchester United's pranala karo Aeroflot.

Aeroflot wis dadi operator resmi Manchester United wiwit 2013 nanging United milih nggunakake maskapai sing beda kanggo lelungan Liga Champions menyang Spanyol kanggo ngadhepi Atletico Madrid minggu iki.

Sawise kesepakatan awal ing 2013, Manchester United gawe anyar sponsor ing 2015 lan maneh ing 2017, lan iki dianggep worth watara $ 40 yuta saben annum kanggo klub Old Trafford.

Klub Sepak Bola Manchester United minangka klub bal-balan profesional sing adhedhasar ing Old Trafford, Greater Manchester, Inggris, sing saingan ing Liga Premier, papan paling dhuwur ing bal-balan Inggris.

Dijenengi "The Red Devils", klub iki diadegaké minangka Newton Heath LYR Football Club ing taun 1878 nanging ganti jeneng dadi Manchester United ing taun 1902. Klub kasebut pindhah saka Newton Heath menyang stadion saiki, Old Trafford, ing taun 1910.

Manchester United wis menangaké paling akèh piala ing bal-balan klub Inggris, kalebu rekor 20 gelar Liga, 12 Piala FA, limang Piala Liga lan rekor 21 FA Community Shields. Dheweke wis menang kaping telu Piala Eropa/Liga Champions UEFA, lan Liga Europa UEFA, Piala Winners UEFA, Piala Super UEFA, Piala Interkontinental lan Piala Donya Klub FIFA sapisan.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...