Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Dewan Pariwisata Afrika Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Warta Pamrentah Health Kenya News wong tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Mandat topeng dipulihake ing Kenya ing tengah-tengah lonjakan COVID-19 anyar

Mandat topeng dipulihake ing Kenya ing tengah-tengah lonjakan COVID-19 anyar
Sekretaris Kabinet Kenya ing Kementerian Kesehatan Mutahi Kagwe
ditulis dening Harry Johnson

Pamrentah Kenya manawa nganggo topeng rai maneh wajib ing kabeh papan umum ing negara kasebut.

Ing tengah-tengah lonjakan tingkat positip COVID-19 ing Kenya sing mundhak saka rata-rata mingguan 0.6% ing awal Mei nganti saiki 10.4%, wong Kenya saiki kudu menehi topeng rai pelindung ing supermarket, pasar terbuka, pesawat, sepur. , kendaraan transportasi umum, kantor, omah ibadah lan rapat-rapat njero ruangan politik.

Miturut Sekretaris Kabinet Kenya ing Kementerian Kesehatan Mutahi Kagwe, mandat topeng wis dibalekake maneh kanggo nyegah panyebaran infeksi COVID-19 ing negara kasebut, lan langkah-langkah drastis dibutuhake kanggo nyegah ketegangan ing sistem kesehatan masarakat lokal.

"Peningkatan infeksi koronavirus kudu dadi perhatian kabeh wong lan kita kudu nindakake langkah-langkah sing kuat kanggo nyegah krisis kesehatan umum," ujare Kagwe.

Pamrentah Kenya bakal nyepetake tingkat vaksinasi koronavirus kanggo nyegah lonjakan ing rawat inap lan fatalitas gedhe, tambah Kagwe.

Nganti saiki, mayoritas kasus COVID-19 anyar entheng lan diobati ing program perawatan omah sing didanai negara, ujare sekretaris, nanging musim adhem saiki ing Kenya lan kegiatan kampanye politik sing saya tambah sadurunge pemilihan umum 9 Agustus bisa uga. nambah tingkat transmisi COVID-19.

Data Kamentrian Kesehatan Kenya nuduhake manawa jumlah kasus positif COVID-19 sing dikonfirmasi ing negara kasebut ana 329,605 nganti Senin sawise 252 wong dites positif sajrone 24 jam pungkasan saka ukuran sampel 1,993, kanthi tingkat positipitas 12.6 persen.

Ibukutha nasional Nairobi minangka pusat infeksi COVID-19 sing anyar, diikuti karo kabupaten tetanggan Kiambu, dene kutha pelabuhan Mombasa lan sawetara kabupaten Kenyan sisih kulon uga nyathet lonjakan infeksi koronavirus anyar.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

Share to...