Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Kabar Kawat

Mandat Vaksin Federal Saiki Dihentikan dening Pengadilan Banding AS

ditulis dening editor

Pengadilan Banding Amerika Serikat kanggo Sirkuit Kelima dina iki nerbitake tetep sementara, mungkasi mandat vaksin federal administrasi Biden kanggo majikan sing duwe luwih saka 100 karyawan. First Liberty Institute njaluk menyang Sirkuit Kelima atas jenenge Daystar Television Network lan American Family Association kanggo mriksa mandat kasebut.

"Kita ora manggon ing kediktatoran ing ngendi Presiden bisa ngetokake edik lan njupuk alih kabeh perusahaan gedhe ing negara kita lan urip luwih saka 84 yuta wong Amerika," ujare Kelly Shackelford, Presiden, CEO, lan Kepala Penasihat Pertama. Institut Liberty. "Mandat kasebut ora konstitusional lan uga nglanggar undang-undang undang-undang. Kita seneng yen Sirkuit Kelima wis mandhegake supaya ora ditindakake.

Pengadilan ujar, "Amarga petisi kasebut menehi alesan kanggo percaya yen ana masalah statutori lan konstitusional sing serius karo Mandat, Mandat kasebut tetep ngenteni tumindak luwih lanjut saka pengadilan iki."

Daystar Television Network punika internasional, jaringan adhedhasar iman "khusus kanggo nyebar Injil 24 jam dina, pitung dina minggu" lan Amérika Family Association iku salah siji saka organisasi pro-kulawarga paling gedhe ing negara. Saben organisasi duwe luwih saka 100 karyawan, nggawe dheweke tundhuk karo mandat vaksin anyar.

Ing wulan September, Presiden Biden mrentahake Administrasi Keselamatan lan Kesehatan Pekerjaan ("OSHA") kanggo ngumumake "standar sementara darurat" federal (ETS) sing mbutuhake kabeh bisnis pribadi kanthi 100 utawa luwih karyawan kanggo mesthekake yen saben karyawan divaksinasi nglawan COVID-19. virus utawa menehi asil tes negatif saben minggu utawa bakal didenda. Miturut hukum federal, ETS mung bisa ditanggepi yen "perlu" kanggo nglindhungi karyawan saka "bebaya serius" saka paparan "zat utawa agen sing ditemtokake minangka beracun utawa mbebayani sacara fisik utawa saka bebaya anyar." ETS sauntara lan kadaluwarsa sawise nem sasi, sawise agensi kasebut kudu ngetokake aturan permanen sing tundhuk karo proses regulasi sing dawa.

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...