Urip ing Denial! Biden & Trump: Refleksi Pariwisata Global

4 Juli
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Nyedhiyakake jangkoan sing bisa dipikirake babagan masalah industri perjalanan ing jaman kerusuhan lan kerusuhan iki dudu tugas sing gampang. Nanging, perspektif alternatif sing nantang kawicaksanan konvensional dadi luwih penting, lan perlu tinimbang sadurunge.

Iki minangka filosofi sing disuarakake dening wartawan perjalanan Thailand sing menang penghargaan Imtiaz Muqbil, pangadeg Travel Dampak Newswire, partner isi kanggo eTurboNews. Iki minangka pikirane sing menarik lan nyenengake babagan kahanan saiki ing Amerika Serikat, lan kenapa pariwisata ora nggatekake.

Ketidakstabilan Geopolitik nduwe pengaruh paling gedhe ing arah Perjalanan lan Pariwisata Global

Ana sing ditampa kanthi wiyar yen ketidakstabilan geopolitik sing disebabake dening saingan negara adidaya sing saya tambah saiki bakal duwe pengaruh paling gedhe ing Lelungan & Pariwisata global.

Salah sawijining ciri sing ora stabil iki yaiku peran Amerika Serikat sing ora bisa ditemtokake minangka hakim, juri, lan algojo global.

Debat sing mbebayani ing antarane rong calon presiden, sing diarani salah sawijining majalah warta sing misuwur yaiku kompetisi antarane "wong con lan wong tuwa", nambah keprihatinan global.

BidenTrump | eTurboNews | eTN
Urip ing Denial! Biden & Trump: Refleksi Pariwisata Global

Dina Kamardikan 04 Juli ndadekake fokus sing luwih cetha.

Iki judhul komentar analitis ing mung papat media paling apik ngringkes pamikiran sing ana.

Elinga kabeh perusahaan Amerika, CEO, konsultan, guru merek, pengacara, lan investor, utamane ing Travel & Tourism. Aja salah. Srengenge wis surup ing kekaisaran Amerika. Kaya sing wis disetel sacara historis ing saben kekaisaran ing peradaban manungsa.

Dampak ing Travel & Pariwisata bakal abot ing ambane lan ambane.

Aja ngarep-arep forum industri kita bakal dilebokake ing meja.
Manggon ing masalah penolakan lan nyapu ing sangisore karpet yaiku jeneng game kasebut.

Sapa Imtiaz Muqbil?

Imtiaz
Imtiaz Muqbil
  • Lair ing Februari 1956 ing Mumbai, India, dheweke sinau ing St Peter's High, sekolah asrama ing stasiun bukit India sing apik ing Panchgani.
  • Nduwe diploma saka London School of Journalism.
  • Miwiti karir ing Kuwait karo koran lokal basa Inggris Kuwait Times, Arab Times, lan Daily News. Ing wektu sing padha, kerja freelance minangka stringer kanggo Middle East Economic Digest, Reuters, Newsweek, McGraw-Hill World News, lan PetroMoney Report (newsletter Financial Times).
  • Pindhah menyang Bangkok ing November 1978, lan gabung karo Bangkok Post, harian basa Inggris lokal, minangka sub-editor/panulis.
  • Miwiti stringing kanggo Travel Trade Gazette Asia ing 1980 lan gabung full-time ing 1981. Wis nutupi industri travel & pariwisata Asia-Pasifik full-time wiwit 1981, nonton iku liwat akeh munggah-mudhun saka dina wiwitan wiwitan kanggo raksasa iku dina iki.
  • Makarya minangka Kepala Biro Thailand lan Kepala Koresponden, TTG Asia, PATA Travel News, lan publikasi sing ana gandhengane (1981-1992)
  • Edited Issues & Trends, publikasi saben wulan saka Strategic Intelligence Center, PATA, antarane 1998-2006.
  • Nulis kolom mingguan, "Travel Monitor", ing Bangkok Post antara Juli 1992 - Juli 2012.
  • Wis nutupi Welasan pameran perdagangan global (Forum Pariwisata ASEAN, Forum Wisata Mekong, PATA Travel Mart, Pasar Wisata Dunia, ITB Berlin, Arabian Travel Mart, Travel Indonesia & Mart Expo, Australian Travel Exchange, lsp).
  • Wis nutupi puluhan puncak industri lelungan, rapat umum lan konferensi tahunan (PATA, World Travel & Tourism Council, UN World Tourism Organization, International Air Transport Association, International Hotels & Restaurants Association, United Federation of Travel Agents Associations, International Hotel Investment Forum)
  • Fasih ing basa Inggris, Urdu, lan Hindi lan fasih ing macem-macem tingkat ing basa Thai lan sawetara basa Arab.
  • Saiki dadi warga negara Thai. Bojone Rosni Muqbil. Duwe anak loro, Mishari lan Sana, lan loro putu, Cyrus lan Dilan.

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...