Bahamas Bowl bali menyang Nassau tanggal 4 Januari

Bahamas Bowl - gambar duweni saka Kementerian Pariwisata Bahamas
gambar duweni saka Bahamas Kamentrian Pariwisata
ditulis dening Linda Hohnholz

Stadion Thomas A. Robinson sing direnovasi dadi tuan rumah Edisi Kesembilan Game Internasional Paling Lama.

ESPN ngumumake Bahamas Bowl, game bowl internasional paling dawa ing sajarah bal-balan College, bakal bali menyang Nassau, Bahamas, sawise absen setaun. Game kasebut bakal dimainake dina Setu, 4 Januari, jam 11 am ET lan disiarkan langsung ing ESPN.

Iki bakal dadi pisanan Bahamas Bowl wis diputer ing Januari, lan pisanan game wis diputer ana.

Bahamas Bowl diputer ing Thomas A. Stadion Robinson ing Nassau, kang lagi ngalami renovations pungkasan taun ing advance saka mentas rampung World Athletics Relays kompetisi trek lan lapangan. Acara kasebut narik kawigaten para atlit top saka saindenging jagad ing push kualifikasi pungkasan kanggo Olimpiade Paris 2024.

"We are seneng kanggo nggawa Bahamas Bowl bali menyang ngarep dangu ing Nassau,"Sa Lea Miller-Tooley, Executive Director saka Bahamas Bowl. "Iki minangka pengalaman sepisan ing seumur hidup kanggo tim lan para penggemar, sing bakal seneng stadion sing mentas direnovasi. Tanggal Sabtu menehi kesempatan paling apik kanggo para penggemar olahraga Bahama lokal kanggo ndeleng game kasebut.

The Hon. I. Chester Cooper, Wakil Perdana Menteri Bahamas lan Menteri Pariwisata, Investasi & Penerbangan, nambahake: "Liputan media sing diasilake dening acara olahraga internasional utama iki nyedhiyakake eksposur sing penting kanggo Kapuloan Bahamas nalika musim dingin nalika konsumen ing kunci kita. pasar ngidam pantai lan srengenge."

"Tujuan kita bangga dadi omah sing ditunjuk kanggo mangkuk bal-balan internasional Amerika sing paling dawa," ujare Latia Duncombe, Direktur Jenderal Kementerian Pariwisata, Investasi & Penerbangan Bahama. "Reputasi Bahama minangka tujuan wisata olahraga utama ing wilayah kasebut katon ing macem-macem jajaran olahraga kelas dunia sing dianakake saben taun ing pesisir kita."

Salah siji saka 17 game bowl diduweni lan dilakokno dening ESPN Events, Bahamas Bowl wis tradisional showcased tim saka Konferensi USA lan Konferensi Mid-American.

Pemenang kepungkur kalebu UAB ing 2022, Tennessee Tengah ing 2021, Buffalo ing 2019, FIU ing 2018, Ohio ing 2017, Old Dominion ing 2016, Western Michigan ing 2015 lan Western Kentucky ing 2014.

Informasi liyane, kalebu paket travel, bisa ditemokaké ing Situs web Bahamas Bowl.

Babagan ESPN Events

Acara ESPN, divisi saka ESPN, ndarbeni lan makaryakke portofolio acara olahraga collegiate negoro. Ing 2024, jadwal 34 acara kalebu papat game kickoff bal-balan kuliah awal musim, 17 game bowling kuliah, 10 acara basket kuliah, acara softball lan senam kuliah musim reguler, uga Kejuaraan Nasional Band of the Year. Secara kolektif, acara kasebut nduwe luwih saka 400 jam program langsung ing platform ESPN, tekan 60 yuta pamirso lan narik luwih saka 650,000 pamiarso taunan. Saben taun, portofolio acara nampilake luwih saka 20 konferensi Divisi I lan dadi tuan rumah luwih saka 4,000 atlet siswa sing melu. Kanthi kantor satelit ing luwih saka 10 kutha ing saindhenging negara, ESPN Events mbangun hubungan karo konferensi, sekolah lan komunitas lokal, uga menehi pengalaman unik kanggo tim lan penggemar. Tindakake Acara ESPN ing FacebookTwitter/X lan YouTube.

About penulis

Linda Hohnholz

Editor ing pangareping kanggo eTurboNews adhedhasar ing eTN HQ.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...