negara | wilayah Hotel & Resor Maldives Warta cepet Resorts

First Manta Retreat saka sawijining jinis ing Intercontinental

InterContinental Maldives Maamunagau Resort wis ngumumake peluncuran Manta Retreat sing sepisanan.

Cepet News Post Panjenengan kene: $50.00

Retret perdana bakal dianakake wiwit tanggal 23 nganti 28 Oktober 2022, kanthi kolaborasi karo organisasi Manta Trust sing berbasis ing resort, program sing dirancang kanthi ati-ati wis digawe kanggo ngajari, njelajah lan nambah kesadaran babagan pari manta ing habitat alami.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...