wong Warta cepet USA

Mantan eksekutif Priceline pindhah menyang program label pribadi

Salah sawijining pendiri saka Priceline Partner Network lan Travelocity, wis dadi pimpinan kanggo mimpin Penjualan Global kanggo Travel Roomer.

Cepet News Post Panjenengan kene: $50.00

Rick Schneider, salah sawijining pendiri saka Priceline Partner Network lan Travelocity Partner Network, wis dadi pimpinan kanggo mimpin Penjualan Global kanggo Roomer Travel, sing wis ngluncurake program perlindungan perjalanan B2B sing inovatif sing dirancang kanggo mbayar OTA nganti telung komisi kanggo pesenan kamar. .

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...