Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Qatar Warta cepet

Manungsa lan Salmon mabur Qatar Airways - lan padha seneng

Kanthi pitung penerbangan penumpang Qatar Airways lan enem layanan kargo Boeing 777 saben minggu, rute Oslo-Doha dilayani kanthi apik, lan kapasitas kargo maskapai kasebut diisi kanthi apik. 95 persen kabeh panganan laut sing bisa rusak (PES) ing pesawat Qatar Airways metu saka Skandinavia, yaiku salmon. Islandia lan Pulo Faroe (Denmark) uga ndeleng sawetara lalu lintas panganan laut sing kalebu kepiting raja urip, trout, lan panganan laut liyane, nanging akeh bisnis salmon asale saka Norwegia. Kanthi 1.3 yuta ton salmon sing diekspor ing taun 2021 (taun paling apik ing negara nganti saiki), lan regane segmen EUR 8.57 milyar / USD 9.28 milyar, Norwegia dadi eksportir salmon nomer siji ing donya.

"Salmon minangka komoditas kargo sing angel banget amarga mbutuhake penanganan sing trampil lan higienis ing kahanan sing dikontrol suhu lan, sing paling penting, sambungan sing bisa dipercaya lan cepet menyang tujuan pungkasan. Qatar Airways Cargo ora mung nawakake jaringan global luwih saka 150 stasiun, kita uga nanggapi kanthi cepet kanggo ndhukung eksportir panganan laut Norwegia nalika pandemi nyebabake nyuda kapasitas weteng sing kasedhiya. Kanthi ngenalake kapal penumpang menyang pasar panganan laut Norwegia, kalebu Bandara Harstad-Narvik ing Evenes lan Bandara Bodø ing Norwegia Lor, Qatar Airways Cargo nambah kapasitas menyang pasar Norwegia ing taun 2021 nalika paling dibutuhake. Tim Operasi kita ngluwihi lan ngluwihi kanggo nyukupi kabutuhan para pelanggan, nyebabake rekor angkat luwih saka 68,944 kg ing pesawat penumpang 777 dek ngisor. Qatar Airways Cargo ngangkut luwih saka 46,000 ton panganan laut Norwegia ing taun 2021, asil paling dhuwur. Maskapai iki ngangkut luwih saka 125 ton panganan laut saka Oslo saben dina, "ujare Wakil Presiden Kargo Eropa Rob Veltman ing Qatar Airways. Salmon Norwegia minangka panganan sing enak sing disenengi ing saindenging jagad, lan Qatar Airways Cargo njamin tekan restoran lan supermarket ing saindenging jagad kanthi negara seger sing padha karo wiwitane.

Qatar Airways Cargo, bebarengan karo mitra GSA Norwegia, anak perusahaan ECS Group, NordicGSA, minangka ahli kargo udara sing kabukten nalika nerangake logistik panganan laut. Dheweke dianugerahi Penghargaan Seafood Airline DB Schenker sing bergengsi sajrone telung taun berturut-turut: 2018, 2019, lan 2020. layanan sing ditawakake, kualitas lan proaktif, antarane faktor liyane, "Carl Christian Skage, Managing Director NordicGSA ing Norwegia, nerangake. "Prioritas kita yaiku njamin layanan khusus komoditas, kontrol suhu, lan sing paling penting, kesadaran kanggo kelestarian, sing dadi faktor sing nemtokake, utamane ing Skandinavia. Pramila kita duwe program ing ngendi kabeh emisi karbon sing diasilake dening operasi kita ing Norwegia, kalebu truk menyang hub kita, dikompensasi dening inisiatif penangkapan BIO-karbon paling gedhe ing Norwegia, Trefadder, sing nandur wit-witan kanggo kepentingan kita.

Qatar Airways Cargo nawakake meh 850 ton kapasitas kargo saben minggu saka Norwegia, ngangkut salmon Norwegia liwat pusat sing gampang rusak ing Doha, menyang tujuan ing Asia: Seoul/Korea Selatan (ICN), Bangkok/Thailand (BKK) , Shanghai/China (PVG), Osaka/Jepang (KIX), Narita/Jepang (NRT), Hong Kong (HKG), Guangzhou/China (CAN,); lan Timur Tengah: Dubai/UAE (DXB), Doha/Qatar (DOH), lan Riyadh/Arab Saudi (RUH).

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...