Produser Thriller Marilyn Manson Nuntut FilmRise kanggo Syphoning Bathi

ditulis dening editor

Pembuat Film Corey Asraf, sutradara lan produser film thriller Marilyn Manson Let Me Make You a Martyr, nuntut distributor film FilmRise amarga gagal ngitung bathi.

Print Friendly, PDF & Email

Tuntutan kasebut, diajukake ing Pengadilan Tinggi Negara New York, nyatakake yen perusahaan kasebut, sing uga nglakokake platform streaming, nyedhot bathi lan nyegah upaya Asraf kanggo audit finansial sing ana gandhengane karo distribusi film ing saindenging jagad. Tuntutan kasebut uga ujar manawa FilmRise narik film kasebut saka kabeh pasar nalika Asraf nyoba ngudit bathi sing dikumpulake FilmRise saka eksploitasi thriller Manson.

Let Me Make You a Martyr, sing uga dibintangi Mark Boone Jr. lan Michael Potts, nyritakake babagan loro sedulur sing diadopsi sing jatuh cinta lan nggawe rencana kanggo mateni bapake sing kasar.

Penggugat ngaku manawa FilmRise terus-terusan nolak nggawe laporan akuntansi lan, kanthi panjaluk audit resmi, nyoba mbatesi ruang lingkup pemeriksaan, pungkasane nyegah audit kabeh.

Miturut tuntutan hukum, "FilmRise [gagal] akun menyang Penggugat kanggo eksploitasi Film," lan "underpaid Asraf" ing upaya brazen kanggo baris kanthong dhewe.

Asraf diwakili dening Maurice D. Pessah lan Jason H. Sunshine saka Pessah Law Group, PC (PLG). Kasus kasebut yaiku Corey Asraf v. Filmrise IX Harlan, LLC.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar