Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Canada Tujuan Warta Pamrentah Investment News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Sustainable Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Keamanan laut ing gaya Kanada

Keamanan laut ing gaya Kanada
Menteri Transportasi Kanada Omar Alghabra
ditulis dening Harry Johnson

Pamrentah Kanada ngumumake investasi anyar babagan keamanan laut minangka bagian saka tahap sabanjure Rencana Perlindungan Laut

Transportasi laut minangka salah sawijining cara sing paling aman, paling resik, lan paling larang kanggo mindhah barang. Nalika Kanada terus pulih saka pandemi COVID-19, wong Kanada ngarepake sistem laut sing aman, efisien, lan efektif sing njaga rantai pasokan sing kuwat, njaga pesisir resik, lan nglindhungi ekosistem lokal. Pramila Rencana Perlindhungan Samudra - kanthi kemitraan karo Masyarakat Adat lan komunitas pesisir - kanthi proaktif mesthekake sistem keamanan laut sing unggul ing Kanada luwih kuwat tinimbang sadurunge.

Dina iki, Menteri Perhubungan, Omar Alghabra, bebarengan karo Mike Kelloway, Sekretaris Parlemen Menteri Perikanan, Samudra lan Pengawal Pantai Kanada lan Anggota Parlemen Cape Breton-Canso, ngumumake pendanaan luwih saka $384 yuta kanggo nguatake keamanan laut. minangka bagéan saka fase sabanjure Rencana Perlindhungan Laut Kanada.

Wiwit 2016, Rencana Perlindungan Samudra wis nandur modal ing solusi kanggo nguatake sistem keamanan laut kita. Pendanaan saiki dibangun ing upaya kasebut lan ngembangake wilayah anyar, kayata:  

  • Ningkatake pencegahan, kesiapan, lan respon darurat laut Kanada, kalebu kanggo nutupi luwih akeh jinis polusi laut ngluwihi tumpahan minyak.
  • Nerapake teknologi anyar lan mbangun kemitraan anyar karo Masyarakat Adat lan komunitas lokal kanggo nggawe kapal laut luwih efisien lan nyuda dampak negatif ing ekosistem laut.
  • Investasi ing teknologi sing bakal nampung nambah lalu lintas kargo lan kapal sing ngliwati perairan Kanada.
  • Mesthekake gerakan aman lan pandhu arah prau gedhe lan cilik kanggo nambah safety ing banyu, lan matesi risiko kanggo spesies segara.
  • Nambah kapasitas Program Pengawasan Udara Nasional kanthi unit hangar lan akomodasi anyar ing Iqaluit kanggo nguatake pengawasan polusi laut ing wilayah Arktik.

The Oceans Protection Plan minangka crita sukses Kanada. Nalika Masyarakat Adat, industri, komunitas, akademisi, lan pamrentah kerja bareng kanggo nglindhungi lingkungan, ngembangake ekonomi, lan ndhukung proyek sing apik ing saindenging negara, dheweke ngasilake asil sing nyata. Rencana Perlindhungan Samudra sing dianyari lan ditambahi bakal njaga segara lan pesisir sehat, rekonsiliasi luwih maju, lan mbangun masa depan sing resik kanggo anak lan putu.

Quotes

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

"Sistem keamanan laut sing kuwat yaiku sing cocog karo lingkungan, ekonomi, lan masyarakat sing ganti. Nalika kita nerusake pemulihan ekonomi saka pandemi COVID-19 lan matur nuwun kanggo karya penting saka Rencana Perlindhungan Samudra, aku yakin manawa Kanada bakal entuk manfaat saka sistem keamanan laut kelas donya sing menehi akses menyang barang lan layanan sing dibutuhake. saben dina, sing nglindhungi ekosistem kita, lan nyambungake menyang jagad liyane.

Ingkang Sinuhun Omar Alghabra 

Menteri Perhubungan 

"Kanthi garis pesisir paling dawa ing donya, saluran banyu Kanada minangka bagean penting ing urip saben dina. Wong Kanada kudu yakin manawa jalur pengiriman kritis bakal tetep mbukak lan aman, lan bisa gumantung ing sistem keamanan laut sing kuwat. Thanks kanggo nganyari maneh Rencana Perlindungan Samudra, Masyarakat Adat, komunitas pesisir, lan pelaut bisa yakin manawa bantuan banyu bakal kasedhiya yen dibutuhake.

Joyce Murray

Menteri Perikanan, Samudra lan Pengawal Pantai Kanada 

"Kanada duwe sistem keamanan laut sing kuwat. Kanthi kemitraan karo mitra lan komunitas Pribumi, kita nggawe luwih kuwat. Transportasi laut sing aman lan efisien tegese ekonomi sing sregep kanggo saiki lan ekosistem segara sing sehat kanggo generasi masyarakat pedesaan lan pesisir ing mangsa ngarep.

Mike Kelloway

Sekretaris Parlemen kanggo Menteri Perikanan, Samudra lan Pengawal Pantai Kanada

"Pamrentah kita setya nglindhungi kesehatan lan safety warga Kanada lan lingkungan. Tahap sabanjure Rencana Perlindhungan Samudra iki bakal ngidini kita ngembangake kesiapan darurat, lan nguatake kemitraan karo komunitas Pribumi lan pesisir kanggo mbantu nglindhungi pesisir lan saluran banyu. Kemampuan kita kanggo nyegah, ngrancang, lan nanggapi kedadeyan laut penting banget kanggo ekosistem laut kita lan njaga cara urip sing lestari kanggo generasi sabanjure.

Jean-Yves Duclos sing dihormati

Menteri Kesehatan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...