Warta cepet USA

Marriott International Mbukak Markas Global Anyar

Cepet News Post Panjenengan kene: $50.00

Sawise nem taun ngrancang, ngrancang, lan mbangun, Situs jeneng wis mbukak markas global ing pusat kutha Bethesda, Maryland. Bangunan 21-crita, 785,000-m², LEEDv4 Gold-certified bangunan iku papan kerja anyar kanggo asosiasi perusahaan, ndhukung liwat 8,100 hotel ing 139 negara lan wilayah ing saindhenging donya. 

"Kita seneng banget bisa nampa kanca-kanca ing markas anyar kita," ujare Anthony Capuano, Chief Executive Officer Marriott International. "Kampus wis dirancang kanggo nyambungake tenaga kerja global sing luwih apik kanggo ndhukung hotel lan tim ing saindenging jagad. Pemberdayaan asosiasi lan nyepetake inovasi minangka prioritas utama lan dadi pusat ing saben keputusan sing digawe kanggo menehi lingkungan sing menarik kanggo mitra kerja, sinau lan berkembang.

Kampus HQ anyar Marriott, sing kalebu Marriott Bethesda Downtown anyar ing hotel Marriott HQ jejere, dirancang kanggo ngaktifake konektivitas, kolaborasi, wutah, ideation, lan kesejahteraan liwat spasi sing maneka warna lan dinamis lan teknologi canggih. Bangunan anyar uga bakal dadi hub global kanggo operasi riset lan pangembangan Marriott, nampilake Lab Inovasi lan Desain, pawon tes premium lan bar minuman, uga kamar hotel "model" ing hotel Marriott jejer, ing ngendi konsep anyar, unsur desain, pendekatan layanan, lan fasilitas bakal dites kanggo nggunakake potensial ing portofolio perusahaan 30 merek.

"Mbukak markas global anyar kita minangka cara sing luar biasa kanggo ngrayakake 95 taun budaya lan inovasi," ujare David Marriott, Ketua Dewan, Marriott International. "Kampus iki ngurmati sejarah lan asal-usul kita ing komunitas lokal, nalika nampilake bab pertumbuhan sabanjure Marriott nalika kita tetep darmabakti kanggo tujuan kita nyambungake wong liwat kekuwatan lelungan."

Nguatake Associates Liwat Fleksibilitas, Kolaborasi, Pertumbuhan lan Kesejahteraan 

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Marriott percaya yen kombinasi konektivitas pribadi lan virtual nambah pengalaman asosiasi, ngidini kolaborasi kanggo tenaga kerja global, lan ningkatake kinerja bisnis. Model kerja sing fleksibel iki responsif kanggo nggandhengake umpan balik lan bakal ngaktifake Marriott kanggo terus narik, tuwuh, lan nahan bakat paling dhuwur. Kaputusan kanggo nggunakake model kerja hibrida digawe kanthi semangat nilai perusahaan kanggo "Put People First and Embrace Change," lan bangunan anyar iki bakal ngaktifake model kasebut liwat pilihan desain lan teknologi sing lancar.

Kantor, kalebu kantor eksekutif, baris ing interior inti bangunan, supaya saben workstation digandhengake karo tampilan njaba liwat jendhela saka lantai-kanggo-langit-langit, lan saben meja bakal duwe akses menyang cahya alami, meja lungguh lan kursi ergonomis. . Stasiun kolaborasi sing ora resmi lan campuran lungguh ing jendela ing saben lantai kerja. Ruang rapat sing luwih formal kanthi teknologi canggih, permukaan sing bisa ditulis, lan kemampuan video uga kasedhiya kanggo rapat sing luwih gedhe.

Minangka bagéan saka prasetya perusahaan kanggo ngutamakake wong, Marriott wis nggawe pusat pertumbuhan asosiasi sing paling apik ing kelas, dumunung ing lantai paling dhuwur ing markas anyar, lan dijenengi kanggo Direktur Eksekutif lan Ketua Eksekutif perusahaan sing wis suwe. Board, JW Marriott, Jr., sing saiki dadi Ketua Emeritus perusahaan. JW Marriott, Jr. Associate Growth Center makili prasetya perusahaan marang budaya wong-pisanan - siji sing loro fisik lan figuratively sijine associates ing ndhuwur. Pusat Pertumbuhan bakal dadi tuan rumah akeh pengalaman - langsung lan virtual kanggo ngaktifake partisipasi tenaga kerja global perusahaan - kalebu program pangembangan kepemimpinan, kurikulum pangembangan keterampilan, pamicara unggulan, orientasi nyewa anyar, lan acara jaringan. 

Selaras karo kapercayan dhasar yen pondasi sukses gumantung marang kesejahteraan kanca-kancane, Marriott wis ngutamakake perawatan bocah, dhukungan kulawarga lan kesejahteraan minangka penawaran inti ing markas anyar. Fasilitas bangunan kalebu pusat kesehatan lan fitness negara 7,500 kaki persegi; Suite Wellness sing kalebu ruang laktasi, kamar meditasi, kursi pijet lan meja treadmill; kesehatan, sumber daya medis lan penasehat kesehatan; lan pusat penitipan anak saklawasé 11,000 kaki persegi kanggo nganti 91 bocah (wiwit bayi nganti umur limang taun), kanthi udakara udakara 6,600 kaki persegi ruangan sing ditutupi ruangan kanggo dolanan kabeh cuaca, ing antarane akeh fitur sing fokus ing asosiasi. Kanggo komitmen kanggo ningkatake kesejahteraan asosiasi liwat desain lan operasi, markas Marriott wis entuk rating bintang 3 Fitwel®. Iki minangka rating paling dhuwur sing bisa digayuh saka Fitwel®, sistem sertifikasi kesehatan global terkemuka.

Nyepetake Inovasi Liwat Fasilitas Riset lan Desain sing canggih

Wiwit ngadeg, Marriott wis nggawe inovasi dadi prioritas utama lan markas anyar perusahaan kasebut nandheske komitmen kasebut. Marriott's Design Lab minangka laboratorium riset lan desain 8,400 kaki persegi kanggo industri hotel, ing ngendi kemitraan lan kolaborasi Marriott karo perusahaan maju sing ndemek saben aspek perhotelan - saka tekstil nganti teknologi nganti layanan - dieksplorasi, diuji produk, lan luwih akeh. dikembangake kanggo skala, pisanan ing merek hotel, lan pungkasane ing industri. Room27, ruang Lab Desain utama, dijenengi sawise taun ngadege perusahaan ing taun 1927. Iku bakal dumunung bebarengan karo F + B Design Studio, kira-kira 4,400 kaki persegi pawon test lan bar, dirancang. gaya studio kanggo presentations pendidikan onsite, demonstrasi virtual pangan lan wedang, lan testing tren paling anyar ing inovasi kuliner lan wedang saka hotel ing saindhenging donya.

Marriott Bethesda Downtown ing Marriott HQ, dumunung langsung ing jejere lawang, bakal dadi extension saka Marriott kang Design Lab, ngemot 13 sampel "kamar test," saben customizable kanggo nggambarake merek beda. Dijuluki Floor57 sawise taun pisanan perusahaan mlebu bisnis penginapan, kamar aktif iki siyap kanggo masang desain, teknologi, lan produk anyar lan penawaran layanan karo pelanggan lan stakeholder tombol liyane.

Bagéyan saka Komunitas Bethesda

Markas anyar Marriott wis sawetara fitur sing dirancang kanggo ngaktifake interaksi antarane perusahaan lan masyarakat Bethesda ngendi HQ anyar dumunung. Perusahaan arep menehi jeneng plaza umum ruangan ing antarane hotel lan bangunan markas anyar Sorenson Plaza, kanggo ngurmati CEO pungkasan Perusahaan, Arne M. Sorenson, sing tilar donya ing 2021. Arne melu banget ing desain anyar. markas lan bungah babagan prospek sing plaza bakal dadi panggonan kumpul kanggo associates lan papan sregep kanggo masyarakat. Kajaba iku, bagean saka lobi utama uga mbukak kanggo umum. Lobi nduweni Café umum, sing nawakake lenggahan interior lan mbukak-udara sing ngluwihi menyang plaza, lan mripat-keno "Kabinet Curiosities", koleksi item sajarah lan milutaken saka Marriott kang kepungkur lan saiki. Spasi iki ndadékaké menyang lobi utama bangunan, dadi dalan mlebu kanggo kanca-kanca, uga pangan lan wedang, toko, lan papan pop-up mangsa kanggo acara khusus.

Miturut Nomer: Fitur HQ Marriott Anyar

Markas anyar Marriott kalebu sawetara unsur unik:  

  • 7,600 kaki persegi ruang taman ruangan sing bisa diakses dening asosiasi ing 20th lantai; tambahan, bangunan wis ijo, gendheng nandur
  • Associate cafeteria, dijenengi The Hot Shoppe kanthi manthuk menyang restoran pisanan perusahaan, kanthi 9,500 kaki persegi kanggo dhahar, kalebu 350 kursi njero ruangan lan 100 kursi ruangan.
  • Tangga ngambang gedhe kanthi kursi campuran sing ngidini kanggo kumpul gedhe
  • Karya seni digital sing obah kanthi dhuwur 20 kaki ing tembok video kanthi resolusi ultra-dhuwur sing ngubengi teluk elevator. Tembok seni digital katon saka njaba lan menehi pengalaman immersive karo panggonan lan lingkungan saka sak donya
  • 2,842 ruang kerja, kalebu kantor, stasiun kerja lan ruang fleksibel
  • 180 kamar konferensi
  • Awan ing mayoritas papan sing dikuwasani
  • Saklawasé 20,000 kaki persegi ruang kerja sing mbukak, fleksibel, modular, lan meh kolaboratif kanggo rapat individu utawa kelompok
  • Cedhak karo Stasiun Metro Bethesda, Capital Crescent Bike Trail, lan sawetara rute bis.
  • Lima tingkat parkir ing sangisore bangunan, kalebu 66 stasiun pangisian daya EV
  • Parkir sepeda sing bisa dikunci ing garasi kanggo 100 sepeda; kamar lemari darmabakti jejer kanggo panyimpenan mancal kanggo commuters cycling
  • Inti lan Shell Emas LEED sing disertifikasi, Komersial lan Interior Emas LEED (tunggu), lan Fitwel® Sertifikasi 3-bintang

Tim Desain

Bangunan kasebut dirancang dening Gensler, perusahaan desain global lan mitra strategi ing papan kerja. Gensler minangka arsitek proyek rekaman, kanthi Hensel Phelps minangka kontraktor umum proyek kanggo struktur inti bangunan kasebut. Rand* Construction, sawijining bisnis sing diduweni wong wadon, dadi kontraktor umum proyek kanggo interior bangunan kasebut. Bangunan kasebut diduweni dening The Bernstein Companies lan Boston Properties. Marriott resmi ngrayakake rampung pamindhahan bertahap ing 19 September 2022, ing perayaan pemotongan pita.

Babagan Marriott International
Marriott International, Inc. adhedhasar ing Bethesda, Maryland, AS, lan nyakup portofolio luwih saka 8,100 properti ing sangisore 30 merek terkemuka ing 139 negara lan wilayah. Marriott ngoperasikake lan menehi waralaba hotel lan menehi lisensi resort kepemilikan liburan ing saindenging jagad. Perusahaan nawakake Marriott Bonvoy®, program perjalanan sing dianugerahi banget. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web kita ing www.marriott.com, lan kanggo warta perusahaan paling anyar, bukak www.marriottnewscenter.com.

Kajaba iku, nyambung karo kita ing Facebook lan @MarriottIntl ​​ing Twitter lan Instagram.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...