Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Investment Luxury News Pernyataan Pers Resorts Pariwisata News Wire Plancongan USA Vietnam

Marriott International nambah wolung hotel ing Vietnam

Marriott International nambah wolung hotel ing Vietnam
Marriott International nambah wolung hotel ing Vietnam
ditulis dening Harry Johnson

Marriott International, Inc. lan Vietnam paling gedhe Hospitality lan luang chain Vinpearl, announced persetujuan strategis dina kanggo ngowahi lan berkembang cedhak 2,200 kamar ing wolung hotel ing Vietnam - Ngartekno ngembangaken portofolio hotel-kelas donya lan resorts ing negara.

PAMBAHAN PENTING

Isi iki adhedhasar siaran pers utawa media pitch, lan kasedhiya kanggo pelanggan premium kita. Profesional PR pitching kanggo pers-liputan ing eTurboNews bisa ngindhari paywall nalika nggunakake opsi komersial.

Mangga deleng www.breakingnewseditor.com

Kolaborasi iki ngarepake debut merek Autograph Collection Hotels ing negara kasebut, dene bukaan liyane sing direncanakake kalebu merek ing ngisor iki: Marriott Hotels, Sheraton Hotels & Resorts, lan Four Points by Sheraton.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar