Marriott International Inc. mungkasi kabeh bisnis anyar ing Rusia

Marriott International Inc. mungkasi kabeh bisnis anyar ing Rusia

Marriott International Inc. mungkasi kabeh bisnis anyar ing Rusia

Marriott International Inc. mungkasi kabeh bisnis anyar ing Rusia

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.