Warta cepet USA

Marriott International Ngenalke Jaringan Media Travel

Marriott International, Inc., dina iki ngumumake peluncuran Marriott Media Network, solusi iklan lintas platform omnichannel kanggo pengiklan merek, sing ngidini pengalaman lan penawaran konten sing dikurasi kanggo para tamu sajrone lelungan. Kanggo nguwasani jaringan saluran sing diduweni, Marriott eksklusif kolaborasi karo Yahoo, platform iklan tumpukan terpadu sing unggul ing industri.

Marriott Media Network wiwitane bakal nawarake pengiklan merek kanggo wong sing seneng lelungan ing AS lan Kanada, sing pungkasane nyebar menyang wong sing lelungan ing saindenging jagad kalebu kabeh luwih saka 164 yuta anggota ing Marriott Bonvoy, program perjalanan perusahaan sing menang penghargaan. Jaringan kasebut samesthine bakal nampilake inventaris premium sing kalebu saluran sing diduweni kalebu tampilan, seluler, video, email lan digital metu saka omah (televisi ing kamar lan layar digital) nalika disebarake kanthi lengkap. Kanggo pengiklan merek, Marriott Media Network bakal nawakake kombinasi skala lan media pribadi sing durung tau sadurunge kanggo pamirsa sing dikarepake, lelungan kanthi tujuan dhuwur.

Kanggo lelungan, pengalaman merek sing disesuaikan bakal nggawe keputusan tuku sing luwih cerdas lan pengalaman lelungan sing luwih kepenak. Marriott Media Network bakal nyedhiyakake produk lan layanan sing cocog kanggo lelungan sajrone lelungan, kalebu ing dalan tuku, sadurunge teka lan nalika nginep. Penonton Marriott duwe maksud, lan wong sing seneng lelungan bakal duwe pikiran sing bener nalika nampa tawaran kasebut.

"Kita seneng ngluncurake Marriott Media Network, sing bakal ngidini para pengiklan nggawe konten sing dikurasi sing selaras karo 30 merek ing portofolio kita," ujare Chris Norton, Wakil Presiden Senior Saluran Pemasaran & Optimasi, Marriott International. "Jaringan Media Marriott bakal ningkatake sambungan liwat saluran sing diduweni karo tamu, nggawe pengalaman lelungan sing luwih jembar lan luwih bermanfaat."

Kemitraan media Marriott karo Yahoo ngluwihi pasokan lan panjaluk karo Yahoo SSP minangka titik akses eksklusif kanggo ngaktifake pasokan Marriott Media Network. Kajaba iku, tim dodolan iklan Yahoo global bakal mimpin generasi panjaluk lan dodolan ing media mbayar Marriott lan Marriott Media Network, kanthi nggunakake Platform Sisi Permintaan Yahoo sing ditambahi.

"Kita bungah bisa kerja bareng karo Marriott International kanggo nyopir wutah sing migunani liwat inovasi industri," ujare Iván Markman, Chief Business Officer, Yahoo. "Minangka jaringan media dadi saya penting, kita bisa kerja bareng karo Marriott kanggo nguatake jaringan media pertama industri perhotelan kanthi solusi panjaluk lan pasokan lengkap kanggo jagad tanpa cookie."

Penawaran eksklusif minangka salah sawijining kolaborasi tumpukan lengkap strategis Yahoo, nyorot kemampuan unik Yahoo kanggo ndhukung pengiklan lan penerbit kanggo mbukak kunci konten, pamirsa, lan pemasaran lengkap. Yahoo nawakake kabisan tuku lan adol uga ijol-ijolan - kabeh digabungake kanthi rapet supaya bisa kerja bareng luwih apik. Marriott Media Network bakal mbantu mbukak kesempatan inovatif kanggo nyambungake lan nggawe pribadi pengalaman iklan ing saluran media sing dibayar lan diduweni.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar