Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis France Industri Hospitality Hotel & Resor Investment News wong Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Properti dual-merek anyar Marriott dibukak ing Bandara Charles de Gaulle

Properti dual-merek anyar Marriott dibukak ing Bandara Charles de Gaulle
Properti dual-merek anyar Marriott dibukak ing Bandara Charles de Gaulle
ditulis dening Harry Johnson

Cycas Hospitality wis luwih cemented ngarsane ing daratan Eropah karo bukaan saka Courtyard dening Marriott lan Residence Inn dening Marriott Paris Charles de Gaulle Central Airport hotels. 

Dibukak ing perjanjian sewa jangka panjang saka Groupe ADP, pangembangan dual-merek dadi hotel pertama sing diduweni spesialis bandara, lan sepisanan kerja sama karo Cycas.

Kanthi nggunakake sambungan sing apik ing wilayah kasebut, properti merek dual Prancis pertama Marriott yaiku perjalanan antar-jemput gratis 7 menit saka Bandara Charles de Gaulle's Terminal 1, 2 lan 3, karo gedhe TGV lan RER B Sepur sambungan menyang tengah Paris. Hotel uga mung 10 menit drive saka Villepinte Convention Center lan Paris-Le Bourget Airport.

Kanggo mesthekake hotel-hotel sing ramah kewan-kewan nyukupi bisnis sing berkembang lan uga kabutuhan luang ing wilayah kasebut, pembangunan sing dibangun anyar nggabungake Pelataran 229 kamar dening Marriott hotel ing gendheng padha karo Residence Inn pisanan ing Paris; a 106-Suite aparthotel. Loro-lorone hotel nawakake campuran gaya kamar, karo Courtyard nggabungake 46 kamar kembar lan Residence Inn nggabungake 90 studio mandiri sing wiyar karo 16 Suite siji-kamar turu, kabeh karo pawon sing dilengkapi lan akses menyang laundry swalayan.

Tamu ing loro properti kasebut bisa njupuk kauntungan saka fasilitas sing dienggo bareng, kalebu panedhaan kontemporer, pitung ruang rapat sing nawakake ruang acara 212m², parkir lemah kanggo 50 mobil, kalebu 4 titik pangisi daya listrik, lan studio fitness 24 jam.

Luc Vicherd, VP Operations France ing Cycas Hospitality, ujar: "Kita seneng banget wis mbukak hotel pertama ing Prancis karo Marriott International lan bangga saiki bisa ngatur loro hotel tingkat dobel ing ngarep lawang salah sawijining bandara paling sibuk ing Eropa, kalebu Marriott banget. dual-brand pisanan ing Prancis.

"Pengalaman kita ing wilayah kasebut wis nuduhake manawa para wisatawan lan para pemesan perusahaan tambah akeh nampa pilihan akomodasi sing luwih fleksibel. Saiki, kanthi lelungan bali menyang tingkat pra-pandemi, kita yakin iki minangka wektu sing cocog kanggo nyorot mupangat duwe rong gaya akomodasi ing sangisore atap sing padha lan ngenalake luwih akeh wong menyang tawaran apartemen sing dilayani fleksibilitas.

Swara 18 sasi pungkasan Cycas Hospitality wis mbukak utawa njupuk liwat 17 hotel ing enem negara Eropah - kalebu mlebu pisanan ing Swiss - ngedongkrak portofolio kanggo 30 properti.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...