Airlines aviation Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality India News Pariwisata News Wire Plancongan Trending

Masa depan penerbangan ing India

gambar duweni David Mark saka Pixabay
ditulis dening Anil Mathur - eTN India

Pembaca warta India ing eTurboNews mesthi ngerti yen India nyoba ngirim kedadeyan sing nyenengake babagan penerbangan ing India.

Pembaca warta India ing eTurboNews pasti ngerti India nyoba kanggo ngirim iku macem kedados ing lapangan aviation ing negara. Nganyari iki minangka bagean saka upaya kasebut.

Ora suwe bakal mabur ing langit biru bakal dadi Akasa Air, sing tegese langit. Iki minangka usaha sing disedhiyakake dening investor Rakesh Jhunjhuwala, sing lagi wae nampa sertifikat operator udara penting kanggo mabur.

Akasa duwe sawetara jeneng gedhe ing kapal kalebu Vinay Dube lan Aditya Ghosh, sing wis main peran penting kanggo ndeleng munggah saka sektor penerbangan ing India. Iki minangka operator kaping lima ing kategori anggaran murah sing ditambahake menyang kapasitas, sing penting banget kanggo ekonomi sing tuwuh.

Indigo, spicejet, Go First, Air Asia, lan Air India Express minangka sawetara pemain liyane sing bisa ditonton ing adegan penerbangan.

Ing sawetara kasus iki penting kanggo Wigati sing sawetara maskapai ora tansah tindakake aturan lan wis dijaluk kanggo narik munggah kaos kaki, kaya.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Ing dina sing bakal teka, Jet 2 bakal ditonton kanthi akeh minat dening para penumpang lan pemain liyane lan para pemangku kepentingan. Sawise mripat biru industri, Jet 2 ambruk ing dina financial ala, lan kawentar karo pendanaan bakal terus ditonton karo kapentingan gedhe.

Mesthi, Air India, anyar ing tangan anyar saka kondhang kulawarga Tatas, bakal tetep ing radar kanggo kabeh wong sing melu, sanajan manajemen ndhuwur isih nemokake dhewe ngurutake akeh masalah sing diadhepi maskapai.

Ngandika babagan potensi investasi ing sektor pariwisata, Dirjen Kementrian Pariwisata, Pemerintah India, G. Kamala Vardhan Rao, mratelakake manawa pariwisata minangka entuk manfaat saka kabeh investasi saka macem-macem kementerian lan departemen kalebu penerbangan sipil bebarengan. karo dalan nasional, kementerian pembangunan pedesaan, sepur, lan liya-liyane.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Anil Mathur - eTN India

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...