Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Pelayaran Kuliner budaya Hiburan Pariwisata Eropa Pariwisata Eropa Warta Pamrentah Health Industri Hospitality Hotel & Resor Hak-hak manungsa Investment Luxury News wong Lelungan Rel Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Pernikahan Romantis Keslametan Blanja Sustainable Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Apa masalah sing paling penting babagan pariwisata Eropa?

Masalah paling penting babagan pariwisata Eropa dicethakaké
Masalah paling penting babagan pariwisata Eropa dicethakaké
ditulis dening Harry Johnson

ESG minangka tema sing paling akeh disebutake kanthi total meh 14,000 sebutan ing taun 2022 (ing tanggal 28 Juli 2022), sing nuduhake pentinge.

Panaliten industri anyar nuduhake manawa lingkungan, sosial lan pamrentahan (ESG), COVID-19 lan geopolitik minangka telung tema paling ndhuwur sing disebutake dening Pariwisata Eropa perusahaan nganti saiki ing 2022, masing-masing, nuduhake manawa iki minangka masalah sing paling penting sing diadhepi industri pariwisata bawana.

Kaya sing dituduhake data paling anyar, ESG minangka tema sing paling akeh disebutake kanthi total meh 14,000 sebutan ing taun 2022 (ing tanggal 28 Juli 2022), sing nuduhake pentinge.

Undhang-undhang EU mbutuhake akeh perusahaan skala gedhe kanggo mbukak informasi babagan cara kerjane lan ngatur tantangan sosial lan lingkungan.

Akeh wong sing lelungan saiki uga nuntut transparansi sing luwih gedhe saka perusahaan lan tambah waspada karo upaya greenwashing.

Tingkat pengawasan saka anggota parlemen lan konsumen iki wis meksa perusahaan perjalanan saka kabeh ukuran supaya masalah ESG dadi inti saka operasi.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Tanggal sinau nuduhake manawa nyebutake 'Geopolitik' puncak ing Maret 2022, kanthi 2,562 nyebutake ing wulan iki, mundhak 338% saka wulan sadurunge.

Iki bakal kedadeyan amarga akeh perusahaan sing nanggepi perang agresi Rusia nglawan Ukraina. Nanging, perang sing isih ana duwe pengaruh sing winates ing perusahaan lelungan lan panjaluk pariwisata ing Eropa. A anyar Komisi Plancongan Eropa survey nuduhake yen kira-kira 44% saka penjawab Eropah nyatakake yen perang ora mengaruhi plans liburan ing kabeh lan mung 4% rampung dibatalake trip. Nalika panjaluk lelungan bisa ditindakake, invasi Rusia sing ora diprovokasi ing Ukraina nyebabake inflasi dhuwur.

Survei konsumen nuduhake yen 66% responden Eropa 'banget' utawa 'cukup' prihatin babagan pengaruh inflasi ing anggaran rumah tangga.

Prospek pariwisata bisa kaancam dening akibat amarga akibat pungkasan yaiku erosi pendapatan sing bisa digunakake. Iku tetep kanggo ndeleng carane kluwarga ing saindhenging Eropah (utamané earns-income ngisor) bakal nggawe trade-off ing syarat-syarat mbuwang lelungan.

Ana sawetara kemungkinan kanggo lelungan ing kene: wong sing liburan bisa milih ora lelungan, bisa lelungan domestik tinimbang internasional, lelungan menyang tujuan sing dianggep luwih terjangkau, utawa perdagangan mudhun, contone, nginep ing hotel budget tinimbang midscale.

COVID-19 tetep dadi tema utama kanthi luwih saka 3,000 sebutan nganti saiki ing 2022. Nanging, wiwit Januari 2022 nganti Juni 2022, sebutan COVID-19 mudhun 54%, nuduhake manawa tema kasebut alon-alon ilang momentum. Ing wektu sing padha, jajak pendapat paling anyar nuduhake manawa 53% responden global 'ora prihatin' utawa 'ora prihatin' babagan panyebaran COVID-19, ing tengah-tengah nyuda larangan lelungan lan mundhak tarif vaksinasi.

Nalika COVID-19 kamungkinan bakal tetep dadi fitur ing filing perusahaan kanggo masa depan sing bisa diramal, ana alesan kanggo optimistis kanthi ati-ati amarga analis industri prédhiksi manawa budhal internasional saka negara Eropa bakal mundhak 125% wiwit taun 2021 nganti 2022.

Perusahaan pariwisata sing bisa sukses navigasi tema kasebut liwat investasi, manajemen lan strategi bakal tetep utawa muncul minangka pimpinan industri.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...