Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Pariwisata Wisata transportasi Trending

Masalah skala maskapai nyebabake kekacauan pembatalan penerbangan

Masalah skala maskapai nyebabake kekacauan pembatalan penerbangan
Masalah skala maskapai nyebabake kekacauan pembatalan penerbangan
ditulis dening Harry Johnson

Akeh maskapai taruhan kanggo karyawan sing bali menyang gerombolan nalika lelungan wiwit diwiwiti maneh ing taun 2022 lan kanthi cepet nambah jadwal musim semi / musim panas. Nanging, analis industri nyathet manawa maskapai penerbangan kudu sinau saka pandemi manawa ora ana sing pasti ing iklim saiki.

Bisa dingerteni kenapa maskapai kanthi cepet nambah jadwal Musim Semi / Musim Panas kanggo 2022, amarga program vaksinasi nuduhake kemajuan sing kuat ing pirang-pirang pasar utama industri perjalanan, sing nyebabake kapercayan pesenan mundhak ing 2021. Nanging, akeh maskapai sing angel nyewa, dokter kewan. , lan nglatih anggota staf anyar kanggo nyukupi panjaluk sing ora dikarepake kanggo penerbangan internasional saka lelungan lan saiki kudu mbatalake atusan penerbangan.

Maskapai penerbangan kayata Delta Air Lines, Wizz Air, lan easyJet wis, utawa disetel kanggo, nyuda jadwal Spring / Summer amarga masalah skala.

Nalika ndeleng kanthi khusus ing easyJet, diumumake ing Nopember 2021 manawa maskapai kasebut nambahake ewonan kursi ekstra ing penerbangan menyang Yunani ing Musim Panas 2022. Nanging, nalika ndeleng tren perekrutan easyJet, perusahaan kasebut ora nambah jumlah postingan kerja. (pekerjaan aktif) ing kaca karir, ing sasi November 2021 utawa ing sasi sadurunge pengumuman iki.

Maskapai penerbangan kasebut mung wiwit nambah kegiatan nyewakake kanthi signifikan ing wulan-wulan nganti musim panas sing sibuk ing 2022, kanthi jumlah kerja aktif mundhak 79.3% nalika mbandhingake November 2021 karo April 2022. tingkat dikarepake sing bakal ana ing saindhenging mangsa panas mbesuk.

Kurang kegiatan nyewa ing pungkasan taun 2021, banjur mundhak dadakan ing wulan-wulan nganti musim panas 2022, nuduhake manawa maskapai kayata easyJet bisa uga nandhang masalah skala, sing nyebabake overlling. Maskapai penerbangan kasebut bisa uga nggedhekake operasi kanthi luwih tentatif supaya ora kudu mbatalake penerbangan tambahan kanthi jumlah gedhe amarga tekanan kanggo nyewa.

Kanthi akeh lelungan sing ora duwe empati sing takon kenapa maskapai kasebut nambah jadwal penerbangan yen ora duwe kapasitas kanggo mbukak penerbangan tambahan, mbalekaken pas wektune kudu dipastiake kanggo mbatesi karusakan reputasi.

Akeh wong sing seneng lelungan isih bakal duwe rasa kecut ing cangkeme amarga cangkeme kudu mlumpat kanggo nampa pembayaran maneh sajrone pembatalan pertama sing disebabake dening pandemi. Yen maskapai alon-alon ngolah pengembalian dana sawise pembatalan dadakan ing musim panas iki, pelanggan ora bakal bisa bali nggunakake layanan kasebut.

Pelancong bisa uga menehi maskapai mupangat kanggo mangu-mangu nalika puncak pandemi, nanging ora bisa ngapura yen ana masalah sing padha.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...