Airlines Warta Breaking Travel Tujuan Warta Pamrentah Health Industri Hospitality News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Mandat Topeng kanggo Maskapai Penerbangan Diperpanjang kaping Telu

Gambar duweni cromaconceptovisual saka Pixabay
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Mandat topeng saiki kanggo maskapai penumpang disetel kanggo kadaluwarsa sajrone seminggu tanggal 18 Maret 2022, nanging kabijakan nganggo topeng ing pesawat bakal tetep ditindakake nganti 18 April 2022.

Administrasi Keamanan Transportasi (TSA) nambahake syarat topeng rai kanggo individu ing kabeh jaringan transportasi ing saindenging Amerika Serikat, kalebu ing bandara, pesawat komersial ing pesawat, ing bis liwat dalan, lan ing sistem bis lan rel komuter maneh. wulan.

TSA ujar sajrone perpanjangan siji wulan, Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit AS bakal ngembangake kabijakan anyar lan luwih ditargetake kanthi nimbang risiko varian anyar lan jumlah kasus COVID ing saindenging negara uga ing komunitas lokal. Sampeyan isih kudu ndeleng apa keputusan sing bakal ditindakake TSA babagan iki.

Ing saindenging Amerika, mandat topeng njero ruangan wis diturunake karo Hawaii minangka negara pungkasan sing mungkasi kabijakan kasebut tanggal 26 Maret.

Iki tegese ora bakal ana negara sing mbutuhake topeng ing njero ruangan wiwit tanggal kasebut. Kanggo sing lelungan domestik menyang Hawaii, dheweke ora bakal diwajibake nuduhake bukti divaksinasi lan uga ora kudu menehi tes COVID negatif amarga ora ana syarat karantina sing ana gandhengane karo lelungan.

Lelungan maskapai kudu mriksa karo maskapai babagan watesan tambahan ing penerbangan sadurunge lelungan. Kabeh komuter lan lelungan kudu mriksa situs web CDC kanggo pandhuan tambahan. Pangecualian kanggo syarat topeng rai kanggo lelungan ing umur 2 taun lan wong sing ora duwe kabisan tartamtu uga denda paukuman sipil uga bakal tetep.

Individu sing mbutuhake pitulungan screening amarga cacat, kondisi medis utawa kahanan khusus liyane bisa ngubungi TSA Cares paling ora 72 jam sadurunge pesawat kanthi nelpon (855) 787-2227. Kanggo informasi tambahan babagan prosedur TSA sajrone pandemi COVID-19 minangka bagean saka "Tetep Sehat. Tetep Aman.” kampanye, ngunjungi tsa.gov/coronavirus .

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...