Bahamas lan Alaska Airlines ngrayakake Rute Nonstop Pisanan

Bahamas
gambar duweni saka Bahamas Kamentrian Pariwisata
ditulis dening Linda Hohnholz

Pelancong US West Coast saiki bisa nyambung menyang ibukutha Nassau ing Bahamas kanthi penerbangan nonstop.

Minggu kepungkur, Kepulauan Bahama lan Alaska Airlines nandhani tonggak penting bebarengan nampa penumpang pisanan saka Los Angeles International Airport (LAX) lan Seattle-Tacoma International Airport (SEA) kanggo Lynden Pindling International Airport (NAS) ing Nassau, ibukutha booming bangsa.  

Mungguh diluncurake tanggal 14 lan 15 Desember, rute nonstop anyar nyedhiyakake akses sing luwih gedhe kanggo para wisatawan West Coast menyang swarga Karibia sing diidam-idam sing misuwur amarga pesisir sing murni, banyu sing jernih lan budaya sing sregep.

"Baham wis setya nggawe kemitraan anyar, kayata rute anyar iki macem karo Alaska Airlines, sing bakal nambah aksesibilitas kanggo pesisir ayu kanggo kabeh kanggo nemu Hospitality anget lan warisan sugih sing nunggu,"Said The Honorable I. Chester Cooper, Wakil Perdana Menteri Bahamas lan Menteri Pariwisata, Investasi & Penerbangan. "Ing taun 2023, kita ngluwihi kedatangan pariwisata sing mecah rekor ngluwihi 8 yuta pengunjung, lan kanthi layanan anyar iki, antisipasi momentum iki supaya tetep mantep."

Bahamas

Penumpang teka menyang Bandara Internasional Lynden Pindling disambut lan dirangkul ing gaya Bahamian bener, karo semangat lan tradisional Bahamian Junkanoo sambutan, nyetel tataran kanggo pengalaman iso lali ing Bahama.

Kirsten Amrine, wakil presiden manajemen pendapatan lan perencanaan jaringan kanggo Alaska Airlines, nambahake, "Kaping pisanan, kanthi diluncurake rute anyar saka Seattle lan Los Angeles menyang Nassau, para wisatawan ing West Coast bisa ngunjungi pulo sing asli lan pirus. banyu Bahama." 

Bahamas

"Nassau minangka penawaran metropolitan kita, sing dikenal minangka gerbang menyang Bahama," ujare Latia Duncombe, Direktur Jenderal Kementerian Pariwisata, Investasi & Penerbangan Bahama. "Sawise tekan, pengunjung bakal mbukak kunci akses menyang 16 tujuan pulo sing beda-beda kanthi mung siji cap paspor lan nemokake petualangan sing nyenengake sing disenengi para warga Seattle saka snorkeling Andros Barrier Reef lan mancing game gedhe ing The Abacos menyang pulo-hopping 365. pulo lan cays ing The Exumas lan liyane.

Pulo Nassau lan Paradise nawakake pengunjung akeh resorts kemewahan, macem-macem dining, blanja, Nightlife sregep lan budaya Bahama asli telas - saka pameran seni kanggo landmark sajarah. Ibukutha sing rame uga dadi landasan peluncuran lan gerbang kanggo mbukak kemegahan kabeh 16 pulo ing Bahama.

Bahamas

"We are seneng nampa penerbangan nonstop pisanan ing Alaska Airlines saka Los Angeles lan Seattle, nggawe luwih gampang saka tau kanggo wong-wong ing West Coast kanggo ngunjungi panggonan ayu kita,"Sa Joy Jibrilu, Nassau Paradise Island Promotion Board CEO. "Ekspansi strategis iki minangka bukti upaya kolaborasi antarane tujuan kita lan mitra maskapai lan aku pengin matur nuwun marang Alaska Airlines lan tim perencanaan sing kerja kanggo nggawe rute anyar iki dadi kasunyatan. Saka pesisir wedhi putih lan banyu pirus bening kristal kanggo budaya ing saben sudhut lan macem-macem pilihan resort kelas donya, Nassau & Paradise Island nawakake soko kanggo saben jinis lelungan, lan kita ngarep-arep kanggo duwe malah liyane West Coast lelungan nemokake apa ndadekake pulo kita dadi istimewa."

Layanan langsung bakal beroperasi kaping papat saben minggu saka Los Angeles lan kaping telu saben minggu saka Seattle. Lelungan bisa sinau babagan layanan anyar lan tujuan kanthi ngunjungi AlaskaAir.com, Bahamas.com lan NassauParadiseIsland.com

Bahamas

BAHAMAS

Bahama duwe luwih saka 700 pulo lan pulo, uga 16 tujuan pulo sing unik. Dumunung mung 50 mil saka pesisir Florida, nawakake cara sing cepet lan gampang kanggo para lelungan supaya bisa lolos saben dinane. Negara pulo kasebut uga nduweni pamancing kelas donya, nyilem, prahu, lan ewu mil saka sawetara pesisir paling spektakuler ing bumi kanggo kulawarga, pasangan, lan petualang kanggo njelajah. Waca apa Iku luwih apik ing Bahama ing www.bahamas.com utawa ing Facebook, YouTube or Instagram.


WTNGABUNG | eTurboNews | eTN

(eTN): Bahamas lan Alaska Airlines ngrayakake Rute Nonstop Pisanan | lisensi re-post isi kirim


 

About penulis

Linda Hohnholz

Editor ing pangareping kanggo eTurboNews adhedhasar ing eTN HQ.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...