Turkish Airlines nerusake penerbangan Istanbul menyang Tripoli

Turkish Airlines nerusake penerbangan Istanbul menyang Tripoli
Turkish Airlines nerusake penerbangan Istanbul menyang Tripoli
ditulis dening Harry Johnson

Maskapai panji Turki bakal ngoperasikake penerbangan menyang Tripoli kaping telu seminggu ing dina Selasa, Kamis, lan Minggu.

Wiwit tanggal 28 Maret 2024, Turkish Airlines bakal nerusake penerbangan menyang Tripoli, ibukutha Libya. Minangka maskapai kanthi sambungan paling ekstensif antarane Afrika lan tujuan global, Turkish Airlines nglayani total 62 tujuan ing bawana Afrika.

Turkish Airlines bakal nyedhiyakake lelungan udara menyang Tripoli kanthi basis tri-mingguan, khusus ing Selasa, Kamis, lan Minggu.

Sajrone upacara pelantikan ing Bandara Internasional Mitiga, CEO Turkish Airlines Bilal Ekşi nyatakake; "Minangka Turkish Airlines, kita ngrasakake kasenengan nyambungake bawana, wektu iki ing Tripoli, ibukutha Libya. Kita seneng miwiti penerbangan maneh menyang Libya, sing duwe hubungan sejarah. Kita bakal terus nggabungake budaya ing Afrika, kaya ing pirang-pirang bawana.

Turkish Airlines, sing nglayani luwih saka 130 negara lan 346 tujuan, njamin konektivitas sing lancar kanggo para penumpang kanthi ngembangake jaringan penerbangan menyang tujuan anyar ing ndonya.

Wektu Penerbangan sing Dijadwal:

PENERBANGAN NOSTARTENDHARIDEPARTUREPANGERAN
TK 63928/03/202428/03/2024THUISTANBUL14.0016.00MITIGA
TK 64028/03/202428/03/2024THUMITIGA18.0022.20ISTANBUL
TK 63931/03/202424/10/2024SUL, THU, SUNISTANBUL08.0010.00MITIGA
TK 64031/03/202424/10/2024SUL, THU, SUNMITIGA12.0016.20ISTANBUL

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...