Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Dewan Pariwisata Afrika Airlines Airport aviation Belgium Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis negara | wilayah EU Investment News wong Mbangun maneh Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Brussels Airlines nampilake identitas merek anyar

Brussels Airlines nampilake identitas merek anyar.
Brussels Airlines nampilake identitas merek anyar.
ditulis dening Harry Johnson

Brussels Airlines tetep fokus ing bawana Afrika lan nandheske posisi ing pasar kanthi identitas merek anyar.

  • Brussels Airlines nyepetake lan nggedhekake rencana transformasi Reboot Plus ing taun 2020, supaya bisa mbukak dalan kanggo perusahaan sing bisa ngadhepi persaingan, kanthi struktur biaya sing sehat lan sehat.
  • Sawise restrukturisasi, perusahaan miwiti fase kapindho rencana Reboot Plus: fase mbangun lan dandan.
  • Perusahaan Belgia ganti dadi maskapai sing sehat lan nguntungake sing nawakake perspektif kanggo para pelanggan, mitra lan karyawan.

Saiki, Brussels Airlines nampilake identitas merek anyar, ngonfirmasi posisine ing pasar minangka operator asal Belgia lan pakar Afrika Klompok Lufthansa.

Werna sing dianyari, logo anyar lan livery pesawat minangka tandha visual bab anyar maskapai, nyatakake kesiapan kanggo tantangan ing mangsa ngarep lan negesake maneh pentinge merek Belgia. Bab kanthi fokus banget ing pengalaman pelanggan, linuwih lan kelestarian nalika njaga struktur biaya sing kompetitif.

Minangka akibat saka krisis COVID-19, Brussels Airlines cepet lan intensif ing 2020 rencana transformasi Reboot Plus, kanggo mbukak dalan kanggo perusahaan bukti mangsa sing bisa ngadhepi kompetisi, kanthi struktur biaya sing sehat lan sehat.   

Ketua Dewan Pariwisata Afrika (ATB), Cuthbert Ncube, nampani pamindhahan iki dening Brussels Airlines, amarga selaras karo misi ATB kanggo ningkataké Afrika minangka salah siji panggonan kanthi ndawakake pilihan lelungan lan pariwisata.

Sawise restrukturisasi, perusahaan miwiti fase kapindho rencana Reboot Plus: fase mbangun lan dandan. Brussels Airlines saiki dadi perhatian kanggo masa depan kanthi investasi strategis ing pengalaman pelanggan sing luwih apik, teknologi anyar, digitalisasi, cara kerja anyar, lan pangembangan karyawan.

Perusahaan Belgia ganti dadi maskapai sing sehat lan nguntungake sing nawakake perspektif kanggo para pelanggan, mitra lan karyawan; maskapai sing fokus ing lingkungan lan nyuda jejak ekologis. A New Brussels Airlines.

"Kita pengin kanthi jelas menehi tandha wiwitan Anyar Brussels Airlines. Kanggo para pelanggan, sing pantes entuk sing paling apik, nanging uga kanggo karyawan, sing setya marang transformasi sing ditindakake lan menehi kontribusi saben dina. Pramila dina iki kita nampilake terjemahan visual saka wiwitan anyar kita. Kanthi identitas merek anyar iki, kita siyap nuduhake para pelanggan, karyawan, mitra lan kabeh pemangku kepentingan liyane yen kita ngowahi kaca. Minangka salah siji saka papat maskapai jaringan Lufthansa Group, kita mbangun dalan menyang masa depan sing janjeni. Kita ndeleng identitas merek anyar iki minangka simbol kapercayan ing perusahaan kita - negesake maneh identitas kita minangka operator asal Belgia. - Peter Gerber, CEO saka Brussels Airlines.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...