Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Barbados Warta Breaking Travel Tujuan Industri Hospitality News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Copa Airlines bali ing langit Barbados

gambar duweni saka CopaAir.com
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Copa Airlines bali menyang Barbados sawise 2 taun hiatus COVID-induced. Dina Rebo, 15 Juni 2022, pesawat Copa Air pisanan tiba ing Bandara Internasional Grantleu Adams kira-kira jam 1:35 sawise budhal saka Amerika Latin.

Penumpang lan kru pesawat kasebut disambut karo musik pan lan wong stilt ing kesempatan sing penting iki.

Barbados Tourism Marketing Inc. terus promosi Barbados minangka "permata saka Segara Karibia."

Pesawat iki ndharat dening Kapten Chetwyn lan Marc Holford, loro pilot Barbadian. Kapten Clarke ngandika nalika rawuh:

"2 taun sing angel kanggo kita kabeh ing Barbados, ing wilayah kasebut, lan ing saindenging jagad, lan sawise 2 taun iki sajrone wektu angel COVID, pancen apik yen COPA Airlines bali menyang Barbados maneh, mbukak lawang ora mung kanggo wong ing Amerika Utara, Tengah, lan Kidul teka ing Barbados, nanging uga kanggo Barbadian njupuk kauntungan saka rute iki lan njelajah Amérika Kidul lan Tengah.

"Minangka Cory kasebut, mesthi dadi hak istimewa kanggo mabur barang sing gedhe banget menyang Barbados lan aku pengin matur nuwun marang BTMI lan kabeh wong sing melu nggawe impen kita dadi nyata, uga Kapten Holford ing kana sing wis dadi kaya. sadulur kanggo kula liwat taun. Kita mlebu Copa bebarengan, kita operate minangka Kapten bebarengan, lan kita wis liwat lelampahan iki teka Barbados bebarengan uga, lan maneh dina iki bebarengan. Dadi, iki minangka perjalanan sing apik banget karo Marc lan Copa Airlines.

Babagan Pariwisata Barbados

Fungsi Barbados Tourism Marketing Inc. (BTMI) yaiku kanggo ningkatake, nulung, lan nggampangake pangembangan pariwisata sing efisien, kanggo ngrancang lan ngetrapake strategi pemasaran sing cocog kanggo promosi industri pariwisata sing efektif; kanggo nyedhiyakake layanan transportasi penumpang udara lan segara sing nyukupi lan cocok menyang lan saka Barbados, kanggo nyengkuyung panyiapan fasilitas lan fasilitas sing dibutuhake kanggo nyenengake Barbados minangka tujuan wisata, lan nindakake intelijen pasar supaya bisa menehi informasi babagan kabutuhan. saka industri pariwisata.

Visi BTMI ndeleng Barbados munggah ing kapasitas paling dhuwur minangka tujuan cuaca anget lan kompetitif global kanthi pariwisata kanthi sustainable ningkatake kualitas urip para pengunjung lan warga Barbados bebarengan.

Misi kasebut yaiku ngembangake lan ngetrapake kemampuan pemasaran sing luar biasa ing proses nyritakake crita merek asli Destination Barbados. Iki luwih njaluk galvanisasi kabeh mitra kanggo ngunggahake pariwisata Barbados menyang papan sing luwih dhuwur nalika nindakake kanthi cara fiskal sing wicaksana lan lestari.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...