Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Pelayaran Kuliner Hiburan Ethiopia gourmet Industri Hospitality News wong Blanja Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Ethiopian Airlines ngluncurake layanan Tur & Aktivitas anyar

Ethiopian Airlines partner karo GetYourGuide kanggo layanan anyar
Ethiopian Airlines partner karo GetYourGuide kanggo layanan anyar
ditulis dening Harry Johnson

Ethiopian Airlines wis kerja sama karo platform pesenan online global GetYourGuide kanggo layanan Tur lan Kegiatan anyar kanggo para pelanggan

Ethiopian Airlines, grup penerbangan paling gedhe ing Afrika, wis kerja sama karo platform pesenan online GetYourGuide sing terkemuka ing saindenging jagad, kanggo menehi penumpang pengalaman perjalanan sing ora bisa dilalekake.

Kemitraan iki nyedhiyakake Ethiopian Airlines' pelanggan akses gampang kanggo buku aktivitas lelungan bebarengan karo pesawat sing.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...