Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investment News wong Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Frontier Airlines: Maskapai murah murah siap kanggo wutah sing signifikan

Frontier Airlines: Maskapai murah murah siap kanggo wutah sing signifikan
Frontier Airlines: Maskapai murah murah siap kanggo wutah sing signifikan
ditulis dening Harry Johnson

Dewan Frontier njupuk pendekatan sing disiplin sajrone negosiasi karo Spirit Airlines

Frontier Group Holdings, Inc., perusahaan induk saka Frontier Airlines, Inc., nyorot dhasar sing kuwat lan kesempatan wutah sing signifikan ing ngarep minangka perusahaan mandiri.

William A. Franke, Ketua Dewan Direksi Frontier lan mitra pengelola Indigo Partners, pemegang saham mayoritas Frontier, komentar, "Nalika kita kuciwa yen Roh Airlines shareholders gagal kanggo ngenali Nilai lan potensial konsumen gawan ing kombinasi ngajokaken kita, Board Frontier njupuk pendekatan disiplin saindhenging Course saka rembugan karo Roh. Kita fokus kanggo nawakake nilai sing cocog kanggo Roh, nalika ngutamakake konsumen lan kepentingan Frontier, karyawan lan pemegang saham. Nalika kita mlebu ing bab sabanjure, Frontier tetep ing posisi sing apik kanggo menehi nilai sing signifikan kanggo para pemegang saham amarga kita nyukupi permintaan kanggo lelungan udara sing terjangkau.

"Nalika kita terus ndeleng rebound ing lelungan luang, kita wis tau luwih manteb ing ati ing strategi lan prospek saka kita dina iki," ngandika Barry Biffle, Presiden lan CEO saka Frontier. "Frontier tetep dadi maskapai paling murah, paling murah ing Amerika sing nduwe armada paling enom, paling irit bahan bakar, buku pesenan sing kuat, lan neraca sing kuwat. Kanthi segmen sensitif rega sing diramal bakal tuwuh, kita lagi wae miwiti. Nyatane, dina iki kita ngumumake sale blockbuster - nawakake siji yuta kursi saka $19.00, nandheske komitmen kita kanggo ngirim Tarif Murah Rampung Tengen. Ora ana sing murah kaya Frontier. Ing ngarep, kita bakal terus nggedhekake kapasitas lan nambah rute anyar minangka maskapai penerbangan paling murah ing Amerika, lan kita ngarep-arep nggawe proyek anyar lan nampa karyawan ing Team Frontier.

Punjab Airlines duwe dhasar sing kuat lan rencana sing jelas kanggo nyurung nilai jangka panjang:

  • Entuk bagean ing segmen luang sing tuwuh: Minangka pimpinan ultra-murah, Frontier duwe posisi sing apik kanggo ngetrapake panjaluk luang nalika bali lan terus dibangun. Dibandhingake karo struktur biaya unit ultra-rendah ing Frontier, 90% kapasitas industri penerbangan AS diwenehake dening maskapai sing dibebani biaya unit luwih saka 35%, dene luwih saka setengah kapasitas industri AS duwe biaya unit luwih saka 70%. tinimbang Frontier. Kanthi JetBlue ngupaya ngowahi Spirit Airlines dadi maskapai sing larang regane, Frontier ora bakal bisa ditandingi minangka pimpinan paling murah. Minangka Frontier terus kanggo nggedhekake, iku bakal fokus ing outperforming maskapai liyane karo biaya unit industri-leading, MediaWiki saben pesawat lan generasi awis.
  • Ngirim tarif paling murah lan biaya paling murah ing Amerika: Frontier bakal terus dadi maskapai paling murah lan paling murah ing Amerika. Ing taun 2019, Frontier nawakake tarif rata-rata paling murah saben perjalanan domestik $54 dibandhingake rega rata-rata maskapai warisan $202. Kaya sing diumumake dina iki, Frontier uga ngrencanakake adol siji yuta kursi penumpang saka $19.00*, negesake prasetya kanggo nyedhiyakake tarif paling murah kanggo para konsumen. Saliyane tarif paling murah, Frontier duwe struktur biaya paling murah ing AS kanthi CASM + bunga net sing disetel $7.84 ing 2019. Fokus sing wis suwe ing Frontier ing lelungan luang ora mbutuhake owah-owahan ing tingkat tarif kanggo entuk bathi amarga lelungan luang bali maneh. pandemi, lan tarif Frontier bakal luwih atraktif sawise akuisisi JetBlue saka Spirit, sing bakal ngilangi operator ULCC gedhe.
  • Ngembangake armada paling enom lan paling modern ing Amerika: Frontier mabur paling enom, paling modern lan irit bahan bakar armada saka sembarang operator US, lan wis antarane paling gedhe A320neo kulawarga armada maskapai sembarang ing negara. Saka armada luwih saka 100 pesawat saiki, Frontier duwe buku pesenan 244 pesawat sing kuat kanggo ndhukung pertumbuhane. Kanthi umur armada rata-rata patang taun, Frontier ngobong bahan bakar luwih murah tinimbang maskapai Big Four, sing ngirit dhuwit pelanggan lan nyuda jejak karbon Perusahaan.
  • Nawakake lelungan udara sing luwih lestari lan luwih terjangkau: Frontier bakal terus dadi American's Greenest Airline lan nyetel standar industri kanggo efisiensi bahan bakar. Liwat teknologi sing luwih irit bahan bakar, kursi ramping & ijo, luwih entheng lan owah-owahan ing pesawat, Frontier luwih irit bahan bakar 43% tinimbang maskapai AS liyane. Ing taun 2021, iki ngasilake kira-kira $245 yuta tabungan bahan bakar lan 101 mil kursi sing kasedhiya ing industri 71 saben galon dibandhingake rata-rata industri XNUMX mil kursi saben galon.3 Salajengipun, Frontier setya nggawe inovasi kanggo nyurung standar lingkungan sing luwih dhuwur. Iki kalebu introduksi kursi RECARO sing entheng, sing ngasilake bobote 30% kanggo nyuda dampak lingkungan saben penerbangan. Komitmen kita kanggo mabur ijo selaras karo misi utama kita kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi rega murah sing ora ana tandhingane.
  • Nyedhiyakake stabilitas sing luwih gedhe kanggo karyawan: Frontier setya njaga lan nggedhekake tenaga kerja lan bakal terus nambah kapasitas lan nambah rute anyar minangka maskapai mandiri, nggawe lapangan kerja tambahan ing saindenging Perusahaan. Frontier duwe tim paling apik ing industri lan fokus kanggo ngembangake kesempatan kanggo Team Frontier lan karyawan sing bakal teka.
  • Njaga neraca sing kuwat lan ngasilake awis sing signifikan: Sanajan penggabungan karo Spirit menehi kesempatan unik kanggo nggawe pesaing biaya ultra-murah skala gedhe kanggo Big Four lan JetBlue, neraca kuat Frontier nggawe katalis kanggo wutah ing mangsa ngarep. Liwat strategi alokasi modal sing wicaksana sajrone pandemi, Frontier wis muncul kanthi posisi awis lan likuiditas sing padhet. Frontier bakal terus fokus kanggo ngasilake bathi lan ngasilake awis, nalika njaga keluwesan finansial kanggo nggunakake kesempatan wutah sing cedhak lan jangka panjang, kalebu ngembangake armada perusahaan, tim lan jaringan.

Model ultra-murah sing wis kabukten lan tahan banter terus nyedhiyakake dhasar kanggo strategi pertumbuhan Frontier lan nggawe nilai pemegang saham jangka panjang. Malah ing tengah-tengah rega bahan bakar sing mundhak, Frontier tetep njaga biaya lan rego sing murah nalika ngasilake rekor bathi lan nyedhiyakake layanan sing dipercaya - kanthi salah sawijining tingkat penyelesaian paling dhuwur ing industri sajrone musim lelungan musim panas taun iki.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Kinerja pungkasan Perusahaan luwih validasi kinerja finansial model ultra-murah. Kanthi tingkat panjaluk sing saya tambah amarga watesan sing ana gandhengane karo pandemik, Frontier duwe posisi sing apik kanggo tuwuh kanthi cepet lan nguntungake lan ngirim kanggo para pelanggan, karyawan lan para pemangku kepentingan liyane.

Frontier ngarepake nuduhake rincian liyane babagan kesempatan sing signifikan ing ngarep minangka perusahaan mandiri sajrone pengumuman penghasilan kuartal kaping pindho.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...